Last Minute  utazások
utolsó helyek

Részletek

Akciós olaszországi utazások

Részletek

Horvátországi utazások
19.990 Ft-tól

Részletek

Olaszország busszal
körutazás és városlátogatás

Részletek

Tengerparti utazások és nyári programok
- buszos nyaralás 2024 -

Részletek

Rijeka - Selce - Zagrab

Horvátország, Kvarner-öböl, Rijeka
  • Szálláskategória: Hotel **
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Kombinált nyaralás, Körutazás, Körutazás+Nyaralás, Városlátogatás, Városnéző programok, Üdülés - nyaralás
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

1. nap: 

Indulás reggel 6:00-kor, Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 1111 Budapest, Műegyetem rakpartról (Vidéki felszállást foglaláskor jelezzék). Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel. Kora délután érkezünk meg Horvátország legnagyobb kikötővárosába, Rijekába, ahol idegenvezetőnkkel városnézés következik. Gyalogos városnézésünk során megtekintjük az óvárost, a Szent Vitus Dómot, Városházát, Óratornyot, Kapucinus templomot, Nemzeti színházat, Kegytemplom, Trsat-i várat, Trsat-i lépcsőt stb…. Városnézés után tovább utazás, este a szállás elfoglalása. 

2. nap: 

Reggeli után tovább utazás a Magyar turisták által kedvelt üdülőhelyére, Selcere, egy szelektől védett öbölben elhelyezkedő városkába ahol a kedves, vendégszerető hangulat, és a nyugalom varázsolja el az ide érkező turistákat. A városka nem csak a szemünket kápráztatja el, hanem kiváló lehetőséget nyújt egy kis felfrissülésre is. Egész napi strandolási lehetőség. Betonozott strand sekély homokos részekkel, mely gyermekeknek kiváló. Úgynevezett “Kék zászlós” kitüntetésben részesült, mely a minőségi szolgáltatások és a tengervíz tisztaságának szimbóluma.

A strandon napernyők és napágyak bérelhetők, amik az erős napsütéstől nyújtanak védelmet. A tengerbe lépcsőkön is be lehet menni. A strand felett több vendéglátóipari egységet talál felfrissüléshez, ajándékboltok, illetve strand cikkeket árusítő üzletek sora várja a turistákat.  A gyermekek a közelben levő élményparkban játszhatnak, ahol egy nagy aquagan és gyermekváros is van. Este a szállás elfoglalása.

3. nap:

Reggeli után korai indulás. Útközben látogatást teszünk Zágrábban, ahol gyalogos városnézést teszünk idegenvezetőnkkel. Felfedezzük Zágráb történelmi városrészét: Felsőváros, Alsóváros és a Káptalandomb – mely a zágrábi érsekség központja – legfőbb látnivalója a Zágrábi Katedrális. Alapítását I. László magyar királynak köszönheti. Itt található a Habsburgellenes összeesküvés miatt 1671-ben lefejezett Zrínyi Péter és Frangepán Ferenc, valamint az 1848-as időkből ismert Jellasics bán síremléke is, és még a világ legkisebb siklóját is kipróbálhatjuk. Délután tovább utazás érkezés Magyarországra az esti órákban.

35 fő alatti létszám esetén 5.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben.

 

Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy az utazáshoz érvényes úti okmánnyal(személyi igazolvány, vagy útlevél szükséges rendelkezni! Ezt indulás előtt a csoportkísérő ellenőrzi.

Belépők hozzávetőleges árai kb: 5 HRK/fő (helyszínen fizetendő)

Idegenforgalmi +városbelépési adó: 200 kuna/fő (helyszínen fizetendő)

További fontos tudnivalók:
- A vidéki fel-, leszállási helyek, mindig menetirány szerinti oldalon történik. 
- Az indulás előtt egy héttel semmilyen módosítás nem lehetséges(név, út, időpont, biztosítás, vacsora...)
- Az utazások az időjárástól függetlenül indulnak. 
- Az ülésrend a fix ülőhely feláras helyeken kívül, a befizetések sorrendjében kerül beosztásra az indulás előtt.
- Az iroda a változtatás jogát fenntartja.
- A feltüntetett belépők az esetleges plusz szolgáltatásokat is tartalmazzák.                                                                                    – Pihenőhelyek mosdóiban fizetni kell jó ha rendelkezik apró pénzzel.

 

Hasonló ajánlatok