Last Minute  utazások
utolsó helyek

Részletek

Akciós olaszországi utazások

Részletek

Horvátországi utazások
19.990 Ft-tól

Részletek

Olaszország busszal
körutazás és városlátogatás

Részletek

Tengerparti utazások és nyári programok
- buszos nyaralás 2024 -

Részletek

Dél-olasz kalandok a Sorrento-félszigeten - Sorrento, Pompei, Vezúv, Nápoly, Capri, Anacapri

Olaszország, Sorrentói félsziget, Sorrento
 • Szálláskategória: Hotel ***
 • Utazás módja: Busszal
 • Típus: Körutazás, Körutazás+Nyaralás, Városlátogatás, Üdülés - nyaralás
Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!
Indulás: 2024-10-26-tól
2024-11-01-ig
Szobatípus: Háromágyas szoba
Időtartam: 6 éj
Ár:
165990.00 Ft/fő, Háromágyas szoba, Reggeli, 3 felnőtt
Kiválaszt
Indulás: 2024-10-26-tól
2024-11-01-ig
Szobatípus: Kétágyas szoba
Időtartam: 6 éj
Ár:
165990.00 Ft/fő, Kétágyas szoba, Reggeli, 2 felnőtt
Kiválaszt
Indulás: 2024-10-26-tól
2024-11-01-ig
Szobatípus: Egyágyas szoba
Időtartam: 6 éj
Ár:
225990.00 Ft/fő, Egyágyas szoba, Reggeli, 1 felnőtt
Kiválaszt

Leírás

Leírás: Autóbuszos utazás a Sorrento félszigetre! Vegyen részt egy vulkántúrán a Vezúvon, fedezze fel Nápoly városát, Pompei romjait, valamint az exkluzív Capri szigetét! Felejthetetlen dél-olaszországi kirándulás nyáron vagy ősszel! Nyáron fürdőzési lehetőség a tengerben!

Ellátás: Reggeli

Közlekedés: Autóbusz

Program: 1. nap
Indulás reggel 05:00-kor, (Budapest, XIV. kerület, Olof Palme sétány 5., Városligeti csónakázó és Műjégpálya). Vidéki felszállás kérjük, jelezzék! Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel Olaszországba. Este a szállások elfoglalása Roma Süd környékén.

2. nap
Utazás Sorrentóba. Késő délutáni érkezést követően sa zállás elfoglalása, utána szabadidő keretében tengerparti fürdőzés vagy helyi járattal városnézési lehetőség.

3. nap
Egész napos szabadprogram vagy fakultatív kirándulási lehetőség! Vulkántúra a Vezúvon, amely az európai kontinens legnagyobb működő vulkánja, s ahonnan páratlan kilátás nyílik a Nápolyi-öbölre és a Sorrento-félszigetre. Kirándulásunkat az elfeledett városban, Pompeiben zárjuk, amely egykor a Római Birodalom leggazdagabb városa volt az időszámítás előtti időkben. A Vezúv 79-es kitörése során elpusztult város romjai ma a Világörökség részét képezik. Este visszatérés a szállásra.
Fakultatív program ára: 50 EUR/fő + belépők

4. nap
Egész napos szabadprogram. Fakultatív kirándulási lehetőség: egész napos kirándulás Nápolyba, az urlatórék hazájába, Olaszország harmadik legnagyobb városába. Fantasztikus látványt nyújt megérkezéskor a Possilipo-hegyről a Nápolyi-öböl. Láthatjuk többek között Capri, Ischia szigetét is. Nápolyt gyalogosan fedezzük fel: Dóm, San Gennaro ereklyéivel, királyi palota épülete, San Carlo Színház, Galleria Umberto, a város páratlan főtere, majd megcsodáljuk a Piazza Gesu Nuovót és a Santa Chiara nápolyi bazilikát, amely egy egyházi komplexum. Magába foglalja a tulajdonképpeni templomot, a kolostort, a kriptákat és egy múzeumot, valamint a narancs- és citromfákkal tűzdelt kiskertet, egy nyitott oszlopcsarnokot, amelyet színes freskók, és ülőkék díszítenek. A városnézés után jöhet a hűsölés, az időjárás függvényében a város egyik homokos strandján csobbanunk, majd este visszatérés a szállásra.
A fakultatív program ára: 50 EUR/fő + belépők

5. nap
Egész napos szabadprogram vagy fakultatív kirándulási lehetőség Anacapriba és Capriba. A Sorrento-félszigetről Capri szigetére hajózunk át. Minibusszal Anacapriba kirándulunk, ahol kóstolót kapunk a környék jellegzetes citromlikőrjéből, a helyi Limoncellóból. A város hangulatos sétálóutcáján végighaladva megnézzük a ,,szirének fészkét" az ókori kapunál. Ezt követően Capri települését fedezzük fel, amelyet a ,,Világ szalonjának" neveznek; a Szerelmesek útján sétálunk Augustus kertjébe, mediterrán növények illatárjában. Hajóra szállás elött strandolási lehetőség kb. 1-1,5 órás szabadidőben. Este visszatérés a szállásra.
A fakultatív program ára: 50 EUR/fő (+ komp, + helyi kisbusz költség)

6. nap
Reggeli után észak felé indulunk. Útközben megálló Tivoliban, a nagy múltú településen és püspöki székhelyen. Este a tranzitszállás elfoglalása Ferrara környékén.

7. nap
Reggeli után rövid városnézés Ferrarában, majd utazás hazafelé. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Dél-olasz kalandok a Sorrento-félszigeten
o Autóbuszos utazás a Sorrento-félszigetre
o Vulkántúra a Vezúvon
o Capri szigete
o Nápolyi városnézés
o Idegenvezetés
o 3*-os szállások
o Reggeli

Kérjük, irodánk ASZF feltételeit ( https://www.adutours.hu/oldalak/35:utazasi-szerzdes.html ), illetve általános tudnivalóit ( https://www.adutours.hu/altalanos_informaciok.html ) figyelmesen olvassák el!

További fontos tudnivalók:

o A vidéki fel- és leszállási helyek mindig a menetirány szerinti oldalon találhatók. Felhívjuk figyelmét, hogy a busz a menetiránnyal megegyező oldalon tud csak megállni az autópályák pihenőhelyein, azaz oda- és visszaúton nem ugyanazon oldalon! Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választják, jelezzék megrendeléskor! A busz csak igény esetén áll meg a felszállási helyeken és csak a felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!
o Az indulás előtt egy héttel semmilyen módosítás nem lehetséges (név, út, időpont, biztosítás, vacsora, stb.)
o Névmódosítás, felszállásihely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő megfizetése esetén lehetséges.
o Az autóbuszos utazások módosíthatók, de nem lemondhatók!
o Az utazások az időjárástól függetlenül indulnak, javasoljuk az évszaknak megfelelő öltözködést, illetve hátizsákot, amely tartalmaz némi szendvicset és vizet, esős időjárás esetén esőkabátot.
o Az ülésrend a fix ülőhely feláras helyeken kívül a befizetések sorrendjében kerül beosztásra az indulás előtt. Fix ülőhely: 3.000 Ft/fő foglaláskor fizetendő. Akik együtt jelentkeznek, mindenképp egymás mellett ülnek. Amennyiben ez az utazás során nem realizálódik, 6 000 Ft/fő kárpótlási díjat fizetünk vissza.
o 20.000 Ft/fő alatti részvételi díj esetén a részvételi díj egy összegben fizetendő jelentkezéskor!
o 35 fő alatti létszám esetén 14.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben.
o Az iroda a program változtatás jogát fenntartja.
o A pihenőhelyek mosdóinál fizetni kell, így jó, ha rendelkezik apró pénzzel.
o A belépők árát az utaskísérő/idegenvezető szedi össze a buszon. Kérjük, hogy szíveskedjenek a pontos összeggel készülni, mert nagyobb címlet esetén probléma adódhat a visszaadásból. A feltüntetett árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, parkolás, foglalási/szervezési költség, stb.). A belépőjegyek és a fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek. Az utazási szerződés aláírásával a feltüntetett belépő árakat is elfogadásra kerülnek.
o A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.
o Az autóbuszon elektromos roller valamint kerékpár szállítása biztonsági okokból tilos!

UTASBIZTOSÍTÁS: Felhívjuk Tisztelt Utasaink figyelmét, hogy bár a Baleset-Betegség és Poggyászbiztosítás, valamint az Útlemondási (Sztornó) biztosítás megkötésére nem kötelezünk senkit arra, hogy nálunk kösse meg biztosítását, azonban útjainkon csak azok vehetnek részt, akik rendelkeznek utasbiztosítással. Amennyiben irodánknál kötötte, egyéb teendője ezzel kapcsolatban nincs. Ellenkező esetben viszont felszállás előtt idegenvezetőnknek/csoportkísérőnknek szükséges bemutatni az utazás időtartamára szóló, non-stop asszisztenciával rendelkező utasbiztosítási kötvényt. (Az Európai Egészségbiztosítási Kártya nem elegendő, viszont az ellátáshoz megkönnyíti az ellátást).

Kérjük indulás előtt ellenőrizzék mobiltelefonjuk működését, rooming szolgáltatásukat a mobil szolgáltatójuknál! Amennyiben a programban változás lesz, sms-ben értesítjük önöket. Ha a telefon ki van kapcsolva, vagy nem működik a rooming szolgáltatás, nem tudjuk Önöket elérni, felelősséget nem vállalunk, az utazási irodát kártérítési felelősség nem terheli!

Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.

https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?olaszorszag

* VOX készülék: A városnézések során annak érdekében, hogy az idegenvezetés nagy létszámú csoportok esetén is jól hallható legyen mindenki számára, fülhallgatós készülékeket alkalmazunk. Napi díja 600 Ft/fő/ nap előre fizetendő irodánkban. A készülék elvesztéséből, nem rendeltetésszerű használatából eredő hibáért, illetve okozott kárért irodánk nem vállal felelősséget. Ezen esetekben a készüléket biztosító cég 50 EUR+áfát számít fel a megrongált, illetve elvesztett készülékekért. Ennek költsége a készüléket használót terheli, melyet ezen esetek felmerülésekor idegenvezetőnknek szükséges megfizetnie.


Fakultatív programok
Leírás Időtartam Ár
Fakultatív - Stornó biztosítás (5%) - Háromágyas szoba Turnusok:
2024-10-26 - 2024-11-01
8300
Fakultatív - Stornó biztosítás (5%) - Kétágyas szoba Turnusok:
2024-10-26 - 2024-11-01
8300
Fakultatív - Stornó biztosítás (5%) - Egyágyas szoba Turnusok:
2024-10-26 - 2024-11-01
11300

Az ár tartalmazza:

 • Az utazást busszal, 6 éjszaka 3*-os szállást, a reggelis ellátást, a szervezést és a magyar nyelvű idegenvezető/csoportkísérő

Az ár nem tartalmazza:

 • A belépők árát, a fakultatív programokat, a hajót, a napközbeni étkezést, a vox készüléket a biztosítást, az adminisztrációs díjat, mely foglaláskor fizetendő, valamint a kötelező idegenforgalmi adót és városbelépési díjat és a buszok után fizetendő parkolási díjat helyszíni fizetéssel.

  Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő (Irodánkban fizetendő)
  *Vox készülék: 4.200 Ft/fő/7nap* (irodánkban fizetendő)
  Vacsora felár: 35.000 Ft/fő (4 vacsora, 2-5. estéig Tranzitszállásokon 1-1 éj nincs vacsora lehetőség befizetésére)
  Egyágyas felár: 60.000 Ft
  BBP biztosítás (70 éves korig): 4.200 Ft/fő
  BBP biztosítás (70 éves kortól): 8.400 Ft/fő
  A helyi idegenforgalmi adó + behajtási illeték a városokra + parkolások: a felnőtteknek 65 EUR/fő, a gyerekeknek csak 55 EUR/fő összesen, (helyszínen fizetendő egy alkalommal!)

  Városnézések során mindent kívülről tekintünk meg, műemlékek meglátogatása szabadidőben, egyénileg lehetséges.

  Belépőjegyek, fakultatív programok, várható költségek:
  (Helyszínen fizetendők a megadott pénznemben, készpénzben. Bankkártyás fizetésre nincs lehetőség.) A fakultatív programok nem kötelezőek. Akik nem szeretnének valamelyiken részt venni, kellemes napot tölthetnek el a tengerparton, mely a szállodától könnyen megközelíthető. Városnézések során mindent kívülről tekintünk meg, műemlékek meglátogatása szabadidőben, egyénileg lehetséges, a változás jogát fenntartjuk.

  Nápoly
  Santa Chiara Bazilika - 6 EUR/fő
  Helyi idegenvezető: 8 EUR/fő (kötelező)
  Pompei ásatások: 16,5 Euro/felnőtt, 8,5 Euro/18-25 év között, 18 év alatt ingyenes
  Helyi idegenvezető Pompei (kötelező): 12 Euro/fő
  Vezúv kráter belépő + saját buszra engedély: 30 Euro/fő

  Capri sziget program:
  Augustus park: 2 Euro/fő
  Libegő: 15 EUR/fő
  Komp (oda-vissza) + helyi kisbusz: 55 EUR/fő
  Kötelező helyi idegenvezető: 12 EUR/fő

  Az árak tájékoztató jellegűek, a változás jogát fenntartjuk, bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, szervezési költség stb...) Azokban az esetekben, ahol a kötelező a helyi idegenvezető alkalmazása, az külön, a belépőjeggyel együtt fizetendő a programokon való részvétel arányában.

  KÉRJÜK, FOGLALÁSKOR JELEZZE IRODÁNKNAK, MELY PROGRAMON KÍVÁN RÉSZT VENNI, MERT ELŐRE SZÜKSÉGES A BELÉPŐJEGYEKET LEFOGLALNI A CSOPORT SZÁMÁRA!

  Amennyiben nem jelzik előre, irodánk lefoglalja a program szerinti belépőjegyeket, melyeket helyszínen kötelezően ki kell fizetni még akkor is, ha nem kíván részt venni az adott programon. A fakultatív programok minimum 25 fő jelentkezése esetén indulnak. A fakultatív programok sorrendje az időjárás, a nyitva tartások és a foglalások függvényében változhat.

Hasonló ajánlatok