Last Minute  utazások
utolsó helyek

Részletek

Akciós olaszországi utazások

Részletek

Horvátországi utazások
19.990 Ft-tól

Részletek

Olaszország busszal
körutazás és városlátogatás

Részletek

Tengerparti utazások és nyári programok
- buszos nyaralás 2024 -

Részletek

Általános tudnivalók

 

Irodánk már 19 éve szervezi utazásait töretlen sikerrel.

Utazzanak velünk idén is!

 

Általános tudnivalók

 

Utazási szerződés: Jelentkezéskor kérjük, figyelmesen olvassa el az „Utazási szerződést”, amelynek aláírásával létrejön egy megállapodás, amely biztonságot jelent az utas és az utazási iroda számára.

Biztosítás: Betegség-, Baleset-, Poggyászbiztosítás megkötése erősen javasolt. A részvételi díj nem tartalmazza! A megkötés elmulasztásából eredő kár megtérítésére az ADUTOURS UTAZÁSI IRODA semmilyen körülmények között nem kötelezhető.

Útlemondás: Útlemondáskor az utazási szerződésben szereplő feltételek érvényesek. Irodánkban van lehetőség stornó (útlemondási) biztosítás megkötésére, amely a teljes részvételi díj 5%-a. Ezt csak az útra történő jelentkezéskor köthető.

Autóbuszaink: Utasainkat minden esetben magas komfortfokozatú autóbusszal utaztatjuk. Az autóbuszok légkondicionáltak, dvd-/ video lejátszó található rajtuk. Az autóbuszokon a dohányzás tilos. A buszok utasterében csak kézipoggyász elhelyezésére van lehetőség. Utasainkra indulási időn túl maximum 15 percet vár az autóbusz, majd írásos jegyzőkönyv felvételét követően elindul. Ezután utasunk kártérítésre már nem jogosult. Kisebb létszámú utaknál 18 fős mikrobuszokkal utaztatunk. Ezek a buszok szintén magas komfortfokozatúak.

Útvonalak: Irodánk az autóbuszok útvonalát, illetve a programok sorrendjét megváltoztathatja az utazás sikeressége érdekében.

Le-és felszállási helyek: Irodánk Budapestről, a 8. kerület, Blaha Lujza tér, Corvin áruház parkolója elől indítja autóbuszait, és ugyanoda érkezik. Budapesten belül nincs lehetőség más fel-, leszállásra. Vidéki felszállás: Az adott út útvonala menti pihenőhelyeken. Kérjük, egyeztessen munkatársainkkal!

Részvételi díj: A részvételi díjban az adott programnál meghatározott szolgáltatások szerepelnek.

Kedvezmények:
Törzsutas kedvezmény: 6%
Pedagógus kedvezmény: 5%

Nyugdíjas kedvezmény: 5%
Gyerek kedvezmény (18 éves korig): 8% (ha 3. főként utazik 2 felnőtt mellett)
Diák kedvezmény (22 éves korig): 5%

A kedvezmények az alap részvételi díjból vonható le, és csak az irodánk által szervezett utakból. A kedvezmények nem összevonhatóak. Kérjük a kedvezményt igazoló szelvényt mutassa fel kollegánknak (pedagógus, nyugdíjas) Törzsutas: Aki min. egyszer részt vett már irodánk által szervezett úton.

Belépődíjak, fakultatív programok: A részvételi díj nem tartalmazza, a fakultatív programok, és a belépők árait. Ezek a helyszínen, az adott ország valutájában fizetendők.
A fakultatív programok árát külön tüntetjük fel az egyes utak leírásában. A fakultatív program ára tartalmazza: Az autóbuszos utazás, esetleges belépődíjak, és az idegenvezetés költségeit (Ha a belépődíjat nem tartalmazza a fakultatív program ára, külön jelöljük a program áránál).
A fakultatív programok minimum 25 fő jelentkezése esetén indulnak.
A belépők várható összegéről irodánkban kaphat tájékoztatást.


Egyágyas felár/társítás: Amennyiben egyedül utazik egyágyas felár megfizetése szükséges. Ha vállalja a társítás lehetőségét, irodánk természetesen ad lehetőséget arra, hogy egy másik egyedülálló személlyel két-, háromágyas szobában történjen az elhelyezés. Ilyenkor az egyágyas felár kifizetése mellett értesítjük a társítás sikerességéről, és az egyágyas felárat visszafizetjük. Irodánk lehetőségeihez mérten segítséget nyújt a társítás megvalósításában, de kötelezettséget arra nem vállal.

Ellátás:
Kontinentális reggeli tartalma: péksütemény, vaj, dzsem, kávé, tea porciózva.
Bővített kontinentális reggeli: ld. fönt+ sajt vagy felvágott.
Büféétkezés (reggeli/vacsora): részben vagy teljesen önkiszolgáló rendszerű, korlátlan ételfogyatással. A külön rendelt italfogyasztásért fizetni kell.  
Menüétkezés (vacsora): Két, vagy háromfogásos (leves, főétel, esetleg desszert).

Szálláshelyek: Felhívjuk figyelmüket, hogy egyes országok szállásbesorolása eltérhet a magyar előírásoktól. A programokban mindig az adott ország besorolását tüntetjük fel.
A szállodai szobákban általában nincs hűtőszekrény.
A szálláshelyen történt károkozásért minden esetben az utas tartozik anyagi felelősséggel.

Néhány információ a programfüzetünkben szereplő szállástípusokból:

FORMULE 1 Hotel:
Szobái 2-3 ágyas (általában egy dupla ágy, felette egy emeletes ágy), mosdósarok és TV-vel felszerelve. Minden 4 szobához tartozik 1 zuhanyzó, és WC, melyek használata után automatikusan fertőtlenítődnek és száradnak.

Családos elhelyezés: 1-2-3 ágyas szobák, folyosón található vendégmosdóval (zuhanyzó, WC).

Helyjegy foglalás: Ha autóbuszainkra fix ülőhelyet szeretne igényelni, irodánk ezt 3.000 Ft/fõ felár ellenében tudja csak biztosítani. Amennyiben ez az utazás során nem realizálódik, 6.000 Ft/fõ kárpótlási díjat fizetünk vissza. Az ülőhelyek beosztása egyébként a jelentkezés sorrendjében történik.

Idegenvezetés: Csoportjainkkal minden esetben utazik idegenvezető. Az idegenvezető szolgáltatásai közé nem tartozik az épületen belüli idegenvezetés, illetve egyes országokban a főbb látnivalók közelében nem megengedett a saját nyelvű idegenvezetés. Ilyen esetekben idegenvezetőnk az autóbuszon tart tájékoztatót. Bizonyos látnivalóknál helyi idegenvezető/tárlatvezető igénybevétele is lehetséges.

Programok: Irodánk útjai a programfüzetben megadott útleírás alapján zajlanak. A programok sorrendje időjárástól, nevezetességek nyitva tartásától függően változhat.

Reklamáció: Kérjük, hogy problémáját minden esetben azonnal jelezze idegenvezetőnknél, aki erről jegyzőkönyvet készít. Panaszát, hazaérkezését követő 8 napon belül ajánlott levélben kell eljuttatnia irodánknak.