Last Minute  utazások
utolsó helyek

Részletek

Akciós olaszországi utazások

Részletek

Horvátországi utazások
19.990 Ft-tól

Részletek

Olaszország busszal
körutazás és városlátogatás

Részletek

Tengerparti utazások és nyári programok
- buszos nyaralás 2024 -

Részletek

Halloween party a Familyparkban

Ausztria, Burgenland, Rust
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Városlátogatás, Körutazás
Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!
Indulás: 2024-10-26-tól
2024-10-26-ig
Szobatípus: Szállás nélkül
Időtartam: 1 nap
Ár:
12990.00 Ft/fő, Szállás nélkül, Önellátás, 2 felnőtt
Kiválaszt
Indulás: 2024-11-02-tól
2024-11-02-ig
Szobatípus: Szállás nélkül
Időtartam: 1 nap
Ár:
12990.00 Ft/fő, Szállás nélkül, Önellátás, 2 felnőtt
Kiválaszt

Leírás

Leírás: Buszos utazás a Familyparkba, Európa egyik legizgalmasabb vidámparkjába, ahol Halloween alkalmából boszorkányokkal, bűvészekkel és más különleges lényekkel találkozhatnak kicsik és nagyok egyaránt! Fergeteges Halloween party a Familyparkban és látogatás a Hauswirth csokoládégyár mintaboltjában! Az út minden korosztály számára ajánlott.

Ellátás: Önellátás

Közlekedés: Autóbusz

Program: Indulás 06:00 kor Budapest, XIV. kerület, Olof Palme sétány 5., Városligeti csónakázó és Műjégpálya. A vidéki felszállást kérjük, foglaláskor jelezzék! Folyamatos buszos utazás a Familyparkba rövid pihenővel.

Útközben megállunk Kittsee-ben, a Hauswirth csokoládégyár mintaboltjában, ahol kóstolás, majd vásárlási lehetőség vár ránk akár a jellegzetes Halloween-csokoládékból, amelyek csak ez alkalommal kaphatók.
A délelőtti órákban megérkezünk a Familyparkba, Ausztria legnagyobb szabadidőparkjába, amely fantasztikus szórakozást kínál 140.000 négyzetméteren! A parkban minden felnőtt és gyermek jól érzi magát, egy nap sokszor kevés is, hogy mindent kipróbáljunk, amit szeretnénk! ?
A parkban minden évben újdonságok várják a gyerekeket!

Halloween party 2024. október 26-án és november 02.-án!

Egy hihetetlenül nagyszerű buli elé néz, amelyet Filippo házigazda szervez idén minden Halloween-rajongónak! Halloweenkor mindig érdemes ellátogatni a Familyparkba, mert boszorkányok és bűvészek a világ minden tájáról özönlenek a komor tölgyerdőbe, és kísérteties, varázslatos kalandokat nyújtanak kicsiknek és nagyoknak.Változatos, varázslatokkal és meglepetésekkel teli szórakoztató program vár ránk idén is! A misztikus lények huncutkodni fognak a parkban, s megpróbálnak minket elvarázsolni. Kísértetiesen szép dekorációk ameddig a szem ellát, lélegzetelállító fényhatások és sok más különlegesség biztosítja a családbarát halloweeni élményt! A semmiből tűnnek fel akrobaták, trükkjeikkel elvarázsolják a park látogatóit.

Alex Neumayer osztrák sütőtökfaragó-mester ejt ámulatba minket szörnyű tökös faragásaival, amelyeket megfoghatunk, megnézhetünk és meg is vásárolhatunk. Legnagyobb sütőtöke Halloween idején biztosan kísérteni fog a parkban. Ki gondolta volna, hogy a sütőtök még énekelni is tud? Bizony a 3 éneklő tök! A pimasz trió visszatért! Bebizonyítják neked, hogy a sütőtökök igazi énekes tehetségek is, ezért rengeteg érdekességgel, humorral és bájjal varázsolnak el.

Csatlakozzon a kísértetiesen színes felvonuláshoz, amely hosszú sétára invitál a parkban. A legkisebbeknek a Familypark naponta két gyerekműsort kínál, amelyet a parkon át vezető ünnepi felvonulás zár le. A sminkboszorkányok fantasztikus, hátborzongató grimaszokat varázsolnak. Kreatív sminkesek fantasztikusan hátborzongató arcokat varázsolnak számunkra, legyen szó Frankensteinről, boszorkányról, vagy más ijesztő lényről- számtalan motívum közül válogathat.

Lélegzetelállító műsorok a CIRKUSZ SÁTORBAN. Tapasztaljon meg egy izgalmas gyermekműsort a díjnyertes Bajuszfivérekkel, látványos légi akrobatikával, Filippo macskával és egy vadonatúj meglepetésvendéggel, aki színpadra lép? Várja a show élményt fülbemászó dalokkal, tánccal és váratlan fénypontokkal. ,,THE UNDERGROUND ZONE"-ban egy nagy éttermi udvar épült önöknek. Kényelmesen ülhet a nagy sátorban és élvezheti a különféle ételeket, mint például a hamburgereket, a szeleteket, a Kaiserschmarrn-t és az italokat.

Hazaindulás este 20 órakor, így sötétedést követően még izgalmasabb a hullámvasút, a körhinta az erdei vasút és minden, ami mozog! Érkezés a kiindulási helyre az éjszakai órákban.

Kérjük, irodánk ASZF feltételeit ( https://www.adutours.hu/oldalak/35:utazasi-szerzdes.html ), illetve általános tudnivalóit (
https://www.adutours.hu/altalanos_informaciok.html ) figyelmesen olvassák el!

További fontos tudnivalók:
o A vidéki fel- és leszállási helyek mindig a menetirány szerinti oldalon találhatók. Felhívjuk figyelmét, hogy a busz a menetiránnyal megegyező oldalon tud csak megállni az autópályák pihenőhelyein, azaz oda- és visszaúton nem ugyanazon oldalon! Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választják, jelezzék megrendeléskor! A busz csak igény esetén áll meg a felszállási helyeken és csak a felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!
o Az indulás előtt egy héttel semmilyen módosítás nem lehetséges (név, út, időpont, biztosítás, vacsora, stb.)
o Névmódosítás, felszállásihely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő megfizetése esetén lehetséges.
o Az autóbuszos utazások módosíthatók, de nem lemondhatók!
o Az utazások az időjárástól függetlenül indulnak, javasoljuk az évszaknak megfelelő öltözködést, illetve hátizsákot, amely tartalmaz némi szendvicset és vizet, esős időjárás esetén esőkabátot.
o Az ülésrend a fix ülőhely feláras helyeken kívül a befizetések sorrendjében kerül beosztásra az indulás előtt. Fix ülőhely: 3.000 Ft/fő foglaláskor fizetendő. Akik együtt jelentkeznek, mindenképp egymás mellett ülnek.
o 20.000 Ft/fő alatti részvételi díj esetén a részvételi díj egy összegben fizetendő jelentkezéskor!
o 35 fő alatti létszám esetén 2.500 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben.
o Az iroda a program változtatás jogát fenntartja.
o A pihenőhelyek mosdóinál fizetni kell, így jó, ha rendelkezik apró pénzzel.
o A belépők árát az utaskísérő/idegenvezető szedi össze a buszon. Kérjük, hogy szíveskedjenek a pontos összeggel készülni, mert nagyobb címlet esetén probléma adódhat a visszaadásból. A feltüntetett árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, parkolás, foglalási/szervezési költség, stb.). A belépőjegyek és a fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek. Az utazási szerződés aláírásával a feltüntetett belépő árakat is elfogadásra kerülnek.
o A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.
o Az autóbuszon elektromos roller valamint kerékpár szállítása biztonsági okokból tilos!
Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről gondoskodni. Ennek hiányában meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.

UTASBIZTOSÍTÁS: Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy az utazáson való részvétel feltétele az érvényes utasbiztosítás megléte. Amennyiben irodánknál kötötte, egyéb teendője ezzel kapcsolatban nincs. Ellenkező esetben viszont felszállás előtt idegenvezetőnknek/csoportkísérőnknek szükséges bemutatni az utazás időtartamára szóló, non-stop asszisztenciával rendelkező utasbiztosítási kötvényt. (Az Európai Egészségbiztosítási Kártya nem elegendő, viszont az ellátáshoz szükséges, illetve megkönnyíti az ellátást).
Kérjük indulás előtt ellenőrizzék mobiltelefonjuk működését, rooming szolgáltatásukat a mobil szolgáltatójuknál! Amennyiben a programban változás lesz, sms-ben értesítjük önöket. Ha a telefon ki van kapcsolva, vagy nem működik a rooming szolgáltatás, nem tudjuk Önöket elérni, felelősséget nem vállalunk, az utazási irodát kártérítési felelősség nem terheli!
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?ausztria

Felszállási lehetőségek az autóbuszra:

o Budapest, Budapest,14. kerület,- Olof Palme sétány 5.(Városligeti csónakázó és Műjégpálya)
o M7/M1-es autópálya, Budaörsi- Pihenőhely, MOL benzinkút, 10-es km kő
o M1-es autópálya, Sasfészek-tó Pihenőhely, MOL benzinkút, 21-es km kő
o M1-es autópálya, Zsámbéki- Pihenőhely, MOL benzinkút, 28-as km kő
o M1-es autópálya, Óbarok Pihenőhely, OMV benzinkút, 43-as km kő
o M1-es autópálya Tatabánya (Vértesszőlős) - MC Donald's 61 km kő (Sztráda Áruház mellett)
o M1-es autópálya, Remeteségi- Pihenőhely, Shell benzinkút, 64-es km kő
o M1-es autópálya, Tata -Concói Pihenőhely, OMV benzinkút, 94-es km kő
o M1-es autópálya, Arrabona- Pihenőhely, Agip benzinkút, 119-es km kő
o M1-es autópálya, Mosoni- Pihenőhely, MOL benzinkút, 162-es km kő
Csak a fent felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!


Az ár tartalmazza:

  • Az autóbuszos utazás és az idegenvezetés költségeit.

Az ár nem tartalmazza:

  • Belépő (a változtatás jogát fenntartjuk.)

    Csoportos jegyár (25 főtől): 31 EUR /fő ( 3 éves kortól) A jegyeket irodánk előre lefoglalja minden utas részére. Helyszínen egyéni sorban állással 41 EUR/fő a belépőjegy (Szülinaposok 3- 13,99 évig ingyen léphetnek be a parkba.)

    BBP biztosítás (70 éves korig): 6.00Ft/fő BBP biztosítás (70 éves kortól): 1.200 Ft/fő

    Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő

    Külön fizetendő a kötelező városbelépési + parkolási díj!!: 8 EUR/fő, melyet az autóbuszra felszálláskor szükséges az idegenvezetőnek fizetni.

    A feltüntetett árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, parkolás, foglalási/szervezési költség, stb.)
    A parkban a legtöbb játék ingyenes, de a Halloween-i előadásokért külön fizetni szükséges helyszínen.

    35 fő alatti létszám esetén 2.500 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben.

Hasonló ajánlatok