Tengerparti utazások és nyári programok
14.990 Ft-tól

Részletek

Last Minute  utazások
utolsó helyek

Részletek

Olaszország busszal
körutazás és nyaralás

Részletek

Horvátországi utazások
14.990 Ft-tól

Részletek

Provence és a Francia Riviéra ***

Franciaország, Körutazás Franciaországban, Körutazás Franciaországban
 • Szálláskategória: Hotel ***
 • Utazás módja: Busz
 • Típus: Körutazás
Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!
Indulás: 2022-09-17-tól
2022-09-23-ig
Szobatípus: Háromágyas
Időtartam: 6 éj
Ár:
159990.00 Ft/fő, Háromágyas, Reggeli, 3 felnőtt
Kiválaszt
Indulás: 2022-09-17-tól
2022-09-23-ig
Szobatípus: Kétágyas szoba társítással
Időtartam: 6 éj
Ár:
159990.00 Ft/fő, Kétágyas szoba társítással, Reggeli, 2 felnőtt
Kiválaszt
Indulás: 2022-09-17-tól
2022-09-23-ig
Szobatípus: Egyágyas szoba
Időtartam: 6 éj
Ár:
183990.00 Ft/fő, Egyágyas szoba, Reggeli, 1 felnőtt
Kiválaszt

Leírás

Leírás: Időtartam: 7 nap/ 6 éj
Elhelyezés: ***szállodában
Ellátás: reggeli
Utazás: autóbusszal

Ellátás: reggeli

Közlekedés: autóbusszal

Program: 1. nap: Indulás reggel 5:00-kor, Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 1111 Budapest, Műegyetem rakpartról (Gellért tér felőli végéről. Vidéki felszállást foglaláskor jelezzék). Folyamatos utazás rövid megállásokkal. Este a tranzitszállás elfoglalása Olaszországban.

2. nap: Reggeli után első állomásunk Monacó, a miniállam. Látogatás az Egzotikus Kertben, a katedrálisban, a világhírű Óceanográfiai Múzeumban, séta az óváros szűk utcácskáin és a Hercegi Palota környékén (délben őrségváltás megtekintése a hercegi palotánál!). Délután ismerkedés Monte Carlóval: Forma 1-es utcai pálya, Grace hercegnő park, majd lehetőség a kaszinó meglátogatására. Este a szállás elfoglalása Grasse környékén.

3. nap: Reggeli után egész napos szabadprogram, vagy fakultatív kirándulási lehetőség a Verdon Canyonhoz, melyet Európai Grand Canyonnak is szoktak nevezni, mert sokak szerint ehhez fogható szépségű szurdok nincs még egy kontinensünkön. Az út során Pazar panorámában lesz részünk (fotószünet a kilátóknál). Délután kirándulás Marseille városába, mely az ország legrégibb városának címével büszkélkedhet. Fantasztikus kilátásban lesz része az ide látogatóknak. Városnézés, majd szabadidő. Lehetőség nyílik hajókirándulásra a marseille-i öbölben, ahol láthatók többek között Európa legmagasabb sziklaóriásai is. Este visszatérés a szállásra. Fakultatív program ára: 35 EUR/fő (helyszínen fizetendő)

4. nap: Reggeli után ellátogatunk a rómaiak által épített, monumentális vízvezetékéhez, a Pont du Gardhoz. A híd 275 méter hosszú, 49 méter magas, mely a Világörökségi listán is szerepel, egykor a környék vízellátásához építették. Innen továbbutazunk Nimesbe: római amfiteátrum, a legépebben fennmaradt az országban, Maison Carré. A számos fennmaradt ókori műemlék miatt Franciaország Rómájának is szokták nevezni. A nap utolsó állomása Avignon. A Rhőne folyó partján épült város történelmi központja az Unesco Világörökség részét képezi. A város 70 évig a pápák székhelye volt, a város legszebb épületei is ebből a korból származnak pápai palota, híres avignoni híd, templomok, erődítmények visszarepítik a középkorba a látogatókat. Este a szállás elfoglalása Avignon környékén.

5. nap: Reggeli után egész napos szabadprogram, vagy fakultatív kirándulás(Aix-en-Provence-Roussilon-olívafarm): Először Roussillonba látogatunk, mely a környék vörös kövéből épült épületeivel egyedülálló látványt nyújt. Majd fotószünet a magazinokban fel-felbukkanó román kori cisztercita Sénanque apátságnál a környező levendulamezőkkel. Innen tovább utazás Aix-en-Provenceba, a szökőkutak, a paloták és a mediterrán életérzés legendás városába látogatunk. A város zeg-zugos utcái, terecskéi, és szökőkútjai, párizsi hangulatot árasztanak. Rövid városnéző séta után szabadidő. Még nincs vége a mai nap csodáinak, mert ellátogatunk egy olívafarmra, ahol megismerhetjük az olíva olaj készítésének rejtelmeit, és természetesen vásárolhatunk is belőle. Este visszautazás a szálláshelyre. Fakultatív program ára: 45 EUR/fő (helyszínen fizetendő)

6. nap: Reggeli után a szállás elhagyása. Visszatérünk a Francia Riviérára. Délelőtt ismerkedés Cannes-nal, a filmfesztiválok városával: óváros (gyönyörű panorámájával), vásárcsarnok, bevásárló utca (ahol fellelhetjük a jó minőségű helyi termékeket, és kellemes levendula illat lengi be a környéket), tengerparti sétány, kikötő, Fesztivál palota (ahol a hírességek kézlenyomataikat ,,hagyták"). A következő helyszín a Fragonard parfümgyár megtekintése Grasse-ban, a francia parfümipar központjában (Grasse-ban eredetileg bőrcserzéssel és kesztyűkészítéssel foglalkoztak. Medici Katalin megbízta egyik tudósát, hogy a Grasse környéki virágokból állítson elő parfümöt. Olyan nagy sikert aratott, hogy hamarosan a város világhírnévnek örvendett és alig kétszáz év múlva már a világ parfüm fővárosává fejlődte ki magát.). Látogatás Eze Village falujába, mely egy tenger feletti sziklára épült romantikus sasfészek (középkori hangulat, pazar panoráma). Este a tranzitszállás elfoglalása Olaszországban.

7. nap: Reggeli után a szállás elhagyása. Hazaérkezés a késő esti órákban a kiindulási helyre.


Irodánk a változtatás jogát fenntartja!!!

* VOX készülék: A városnézések során annak érdekében, hogy az idegenvezetés nagy létszámú csoportok esetén is jól hallható legyen mindenki számára, fülhallgatós készülékeket alkalmazunk. Napi díja 550 Ft/fő előre fizetendő irodánkban. A készülék elvesztéséből, nem rendeltetésszerű használatából eredő hibáért, illetve okozott kárért irodánk nem vállal felelősséget. Ezen esetekben a készüléket biztosító cég 50 EUR+áfát számít fel a megrongált, illetve elvesztett készülékekért. Ennek költsége a készüléket használót terheli, melyet ezen esetek felmerülésekor idegenvezetőnknek szükséges megfizetnie.
További fontos tudnivalók:
- A vidéki fel-, leszállási helyek, mindig menetirány szerinti oldalon történik.
- Az indulás előtt egy héttel semmilyen módosítás nem lehetséges(név, út, időpont, biztosítás, vacsora...)
- Az utazások az időjárástól függetlenül indulnak.
- Az ülésrend a fix ülőhely feláras helyeken kívül, a befizetések sorrendjében kerül beosztásra az indulás előtt.
- Az iroda a változtatás jogát fenntartja.
- A feltüntetett belépők az esetleges plusz szolgáltatásokat is tartalmazzák.
- A pihenők mosdóinál fizetni kell, jó ha rendelkezik apró pénzzel.

Kedvezmények: Részvételi díj: 159.990 Ft/fő


Az ár tartalmazza:

 • tartalmazza az autóbuszos utazást,szállást reggelis ellátással és az idegenvezető költségét.

Az ár nem tartalmazza:

 • Adminisztrációs díj: 1.500 Ft/fő (kötelezően fizetendő)
  Idegenforgalmi adó+városbelépési díj: össz.: 60 EUR/fő (helyszínen fizetendő)
  VOX készülék: 3.850 Ft/fő/7nap (kötelezően fizetendő)
  Vacsora felár: 28.000 Ft/fő (4 vacsora, 2-5. estéig)
  Egyágyas felár: 38.000 Ft
  BBP biztosítás (70 éves korig): 3.850 Ft/fő
  BBP biztosítás (70 éves kortól): 7.700 Ft/fő
  Belépők hozzávetőleges árai kb: 90 EUR/fő A belépődíjak 2021 évi árak, a változtatás jogát fenntartjuk.
  A helyszínen fizetendők az adott ország pénznemében. Az árak tájékoztató jellegűek!!!

  35 fő alatti létszám esetén 14.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben.

Hasonló ajánlatok