TÉLI AJÁNLATOK

Részletek

Last Minute  utazások
utolsó helyek

Részletek

ADVENTI UTAZÁSAINK
6.590 Ft/fő-től

Részletek

Advent Schloss Hofban + Vásárlás/kóstolás a Kittsee/Hauswirth Csokoládégyár mintaboltjában

Ausztria, Alsó-Ausztria, Schlosshof
 • Szálláskategória: Program szerint
 • Utazás módja: Busz
 • Típus: 1 napos utak, Városlátogatás
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!

Leírás

Leírás: Fedezze fel a regionális kézművességet és egyedi ajándékötleteket, élvezze a tipikus finomságokat, hallgassa meg a karácsonyi zenét, vagy süssön karácsonyi kekszet. Ez és még sok más várja Önt a Schloss Hof kastély karácsonyi vásárán.A gyermekek számára a Krisztus -gyermek várakozási ideje villámgyorsan telik a színes támogató programmal . Simogató állatkert, kézműves műhely és még sok más várja a kis piac látogatóit.

Ellátás: önellátás

Közlekedés: Autóbusszal

Program: Indulás reggel 07:00-kor, Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 1111 Budapest, Műegyetem rakpartról (Vidéki felszállást foglaláskor jelezzék). Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel, útközben rövid megálló Kittsee-ben a Hauswirth csokoládégyár mintaboltjában. Kóstolás, majd vásárlási lehetőség a boltban. Tovább utazás Schloss Hofba. Megérkezéskor idegenvezetőnkkel felfedezzük a kastély gyönyörű termeit. Majd a csoport minden tagja kap egy egyedi karácsonyi bögrét benne a híres punccsal (gyerekeknek alkoholmentes!)*. Ezt követően szabadprogram az adventi vásáron.
Schloss Hof Bécstől 50 km-re található. A kastélyt, reprezentatív vidéki és vadászkastélyként építették Savoyai Jenő herceg számára. Főúri lakrészeivel, művészi teraszos kertjével és idillikus gazdasági épületeivel Ausztria legszebb barokk együtteseihez tartozik. A 2005-ös kiterjed restaurálási munkálatok után Ausztria legnagyobb vidéki kastélylétesítménye visszanyerte régi csillogását pompás ünnepségek helyszíneként.
A karácsonyi vásár számos lehetőséget kínál a látogatóknak, az adventi időszakot a művészet és a kézművesség, a konyha, a koncertek és a gyermekvilág négy alappillérének részeként. A hatalmas adventi koszorú, a csillagos ég és a ragyogó hópelyhek szó szerint új fényben fürdik a bájos udvarokat és az egész Schloss Hof területet, és elterjesztették a karácsonyi (előtti) hangulatot. A mintegy 90 kiállító között számos új arc is megjelenik, akik változatos termékkínálatukat nagy figyelemmel mutatják be a részletekre beltéren és kültéren egyaránt. A változatos támogató program az adventi koncertektől, pónilovaglásoktól, karácsonyi kézműves foglalkozásoktól az interaktív gyermekvilágig terjed. Az édes és kiadós finomságok és a melegítő italváltozatok csalogatnak , hogy elidőzzünk a szokatlan, állatok és fák alakú asztalok mellett. Látogasson el az idilli karácsonyi vásárra barokk környezetben az alsó-ausztriai Schloss Hof-ba !
Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?ausztria

Kedvezmények: Részvételi díj: 8.990 Ft/fő
Akciós ár: 7.990 Ft/fő


Az ár tartalmazza:

 • Az ár tartalmazza az autóbuszos utazás, és az idegenvezetés költségeit.

Az ár nem tartalmazza:

 • Adminisztrációs díj: 1.500 Ft/fő
  BBP biztosítás (70 éves korig): 550 Ft/fő
  BBP biztosítás (70 éves kortól): 1.100 Ft/fő
  Külön fizetendő a kötelező városbelépési + transzfer díj!!: 5 EUR/fő, melyet az autóbuszra felszálláskor szükséges az idegenvezetőnek fizetni.
  A belépődíjak (kastély, puncs, bögre) a helyszínen fizetendők, a részvételi díj nem tartalmazza!


  Várható belépődíj:

  Kastélybelépő + adventi vásár + idegenvezetés + puncs + bögre Felnőtt: 23 EUR/fő, Gyerek:18EUR/fő
  Kastély park+ adventi vásár+ puncs + bögre Felnőtt: 15 EUR/fő, Gyerek: 11EUR/fő


  További fontos tudnivalók:
  - A vidéki fel-, leszállási helyek, mindig menetirány szerinti oldalon történik.
  - Az indulás előtt egy héttel semmilyen módosítás nem lehetséges (név, út, időpont, biztosítás, vacsora...)
  - Az utazások az időjárástól függetlenül indulnak.
  - Az ülésrend a fix ülőhely feláras helyeken kívül, a befizetések sorrendjében kerül beosztásra az indulás előtt.
  - Az iroda a változtatás jogát fenntartja.
  - A pihenőknél a mosdók használatáért fizetni kell, jó ha rendelkezik apró pénzzel.
  - Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer stb...)

Hasonló ajánlatok