Tengerparti utazások és nyári programok
14.990 Ft-tól

Részletek

Last Minute  utazások
utolsó helyek

Részletek

Olaszország busszal
körutazás és nyaralás

Részletek

Horvátországi utazások
14.990 Ft-tól

Részletek

KASSAI ÁLLATKERT ÉS DINO PARK

Szlovákia, Felvidék, Kassa
 • Szálláskategória: Program szerint
 • Utazás módja: Busz
 • Típus: 1 napos utak, Városlátogatás
Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!
Indulás: 2022-10-22-tól
2022-10-22-ig
Szobatípus: program
Időtartam: 1 nap
Ár:
10990.00 Ft/fő, program, Önellátás, 1 felnőtt
Kiválaszt

Leírás

Leírás: A Kassai állatkert fő látnivalója a kevesek által ismert DINOPARK!
. A festői szépségű patakkal tarkított völgy gyönyörű környezetében valóban leszáll dinoszauruszunk :-) Sőt a kis felfedezők a paleontológiai játszótéren fedezhetik fel a régészet rejtelmeit.

Ellátás: nincs

Közlekedés: Autóbusszal

Program: Program: Indulás reggel 7:00-kor, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 1111 Budapest, Műegyetem rakpart. (Vidéki felszállást foglaláskor jelezzék). Folyamatosan utazunk Kassára, ahol Európa egyik legnagyobb állatkertjét fedezzük fel. 1986-ban nyitotta meg kapuit 7 hektáros területen. Jelenleg mintegy 285 különböző állatfaj tekinthető meg, itt található Szlovákia legnagyobb röpdéje (több, fogságban nevelkedett szirti sast itt tanítottak meg repülni) és Közép-Európában itt élhet az állatkerti barnamedve a legnagyobb kifutóban (2002-ben itt jöttek világra a híres mackó ötösikrek, amelyek a Guiness rekordok könyvébe is bekerültek). Egyedülálló az itteni botanikus tanösvény is. Nagyon sikeres a Hucul-lovak tenyésztése, amelyeket 1996-ban a szlovák génalapba is besoroltak. Ez a lófajta kiválóan alkalmas a hippoterápiára. A lovak nemcsak bemutatás céljára nevelkedtek, hanem lovaglás (hippodrom) aktív résztvevőiként is szerepelnek.A Kassai állatkert fő attrakciója a DINO PARK. Egy helyen gyönyörű élő állatokkal és kihalt mezolitikus lényekkel találkozhat. A stegosauruszok vidám legelésző csordája, amely közvetlenül a DinoPark kapuja mögött fogad, csak a kezdet. A festői szépségű patakkal tarkított völgy gyönyörű környezetében valóban leszáll dinoszauruszunk :-) Egyedi 3D mozi Technikailag igényes berendezés, amely egyszerre két képet is képes kivetíteni, 3D polarizált szemüvegen keresztül a látogató a háromdimenziós vetítés illúziójával képes plasztikusan érzékelni a filmet. A film kifejezetten a DinoPark számára készült, és csak itt látható. A 3D moziba a belépés ingyenes - a jegyár tartalmazza. Fino Dino és Dina Mina dinoszaurusz-történeteket írnak gyerekeknek, dalokat komponálnak, körbekísérik őket a DinoParkban, versenyeznek és játszanak, egyszóval nem csak a mezozoikum titokzatos világán keresztül vezetik őket. Finn Dinóval és Dina Minaval mindenki lefotózkódhat, hazaviheti őket pólón vagy egyéb szuveníren. Paleontológiai játszótér a gyermekek számára. A homok mélyén megbúvó őskori lény csontvázának felfedezéséhez a kis látogatóknak ecsettel, lapáttal és egy adag türelemre van szükségük. Ezek nélkülözhetetlen eszközök minden paleontológus számára., frissítők a DinoGrillben és még sok más. Egyszerűen nagyszerű szórakozás az egész családnak egész napra. Az állatkert területén több büfében és egy gyors étteremben is étkezhetünk.
Indulás haza a délutáni órákban. Visszaérkezés a kiindulási helyre az esti órákban. Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?szlovakia

Kedvezmények: Részvételi díj: 10.990 Ft/fő


Az ár tartalmazza:

 • az autóbuszos utazás, és a csoportkisérő költségét

Az ár nem tartalmazza:

 • Adminisztrációs díj: 1.500 Ft/fő
  Belépők hozzávetőleges árai kb.:
  Kassai állatkert+ Dino Park 2022 Áprilistól -Októberig:
  Felnőtt: 8 EUR/fő, diák/nyugdíjas: 5 EUR/fő gyerek(2-6 év) 3 EUR/fő
  Az árak tájékoztató jellegűek! BBP biztosítás: 550 Ft/fő (70 éves korig)
  BBP biztosítás: 1.100 Ft/fő (70 év felett) Városi+pályadíj: 5EUR/fő (kötelezően buszon fizetendő)
  20.000 Ft/fő alatti részvételi díj esetén a részvételi díj egy összegben fizetendő jelentkezéskor!
  35 fő alatti létszám esetén 2.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben.
  További fontos tudnivalók:
  - A vidéki fel-, leszállási helyek, mindig menetirány szerinti oldalon történik.
  - Az indulás előtt egy héttel semmilyen módosítás nem lehetséges (név, út, időpont, biztosítás, vacsora...)
  - Az utazások az időjárástól függetlenül indulnak.
  - Az ülésrend a fix ülőhely feláras helyeken kívül, a befizetések sorrendjében kerül beosztásra az indulás előtt.
  - Az iroda a változtatás jogát fenntartja.
  - A pihenők mosdóinál fizetni kell, jó ha rendelkezik apró pénzzel.
  - Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer stb...)

Hasonló ajánlatok