Last Minute  utazások
utolsó helyek

Részletek

Tengerparti utazások és nyári programok
- buszos nyaralás 2023 -

Részletek

Olaszország busszal
körutazás és városlátogatás

Részletek

Horvátországi utazások
19.990 Ft-tól

Részletek

Toszkána kincsei

Olaszország, Toszkána és környéke, Toszkána
 • Szálláskategória: Program szerint
 • Utazás módja: Busz
 • Típus: Körutazás, Városlátogatás
Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!
Indulás: 2023-10-25-tól
2023-10-29-ig
Szobatípus: Kétágyas szoba társítással
Időtartam: 4 éj
Ár:
119990.00 Ft/fő, Kétágyas szoba társítással, Reggeli, 2 felnőtt
Kiválaszt
Indulás: 2023-10-25-tól
2023-10-29-ig
Szobatípus: Háromágyas
Időtartam: 4 éj
Ár:
119990.00 Ft/fő, Háromágyas, Reggeli, 3 felnőtt
Kiválaszt
Indulás: 2023-10-25-tól
2023-10-29-ig
Szobatípus: Egyágyas szoba
Időtartam: 4 éj
Ár:
144990.00 Ft/fő, Egyágyas szoba, Reggeli, 1 felnőtt
Kiválaszt

Leírás

Leírás: Olaszország legszebb úti célja címet csakis Toszkána érdemelheti ki.Toszkána, ami minden évszakban csodálatos. A toszkán régió központja Firenze, ám emellett több olyan nagyváros található a közelben, amiket vétek kihagyni.

Ellátás: Reggeli

Közlekedés: Autóbusszal

Program: 1. nap: Indulás reggel 6:00-kor Budapest,14. kerület,- Olof Palme sétány 5.(Városligeti csónakázó és Műjégpálya) (Vidéki felszállást foglaláskor jelezzék). Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel. Kora délután meglátogatjuk a szlovén lipicai istállót, ahol a világhírű lipicai ménes életével ismerkedünk meg. Este a szállás elfoglalása Montecatini Terme környékén.

2. nap: Egész nap szabadprogram. Vagy reggeli után fakultatív kirándulási lehetőség: városnézés a reneszánsz kor bölcsőjében, Firenzében. Séta a Harisnyások utcáján, és látogatás a klasszikus firenzei műemlékeknél: Medici kápolna, Dóm, Giotto torony, Palazzo Vecchio, Loggia dei Lanzi, Ponte Vecchio, Palazzo Pitti, Basilica Santa Croce stb. Este visszatérés a szállásra.
Fakultatív program ára: 40 EUR/fő

3. nap: Reggeli után látogatás Pisa Pantheonjába, a szent föld egy darabját őrző épületcsoportnál: Dóm, Keresztelőkápolna, és a híres Ferde torony. Jó idő esetén, Tirreniába, a közeli homokos tengerpartra utazunk és strandolással, pihenéssel töltjük a délutánt. Amennyiben az időjárás a nem teszi lehetővé a strandolást, idegenvezetőnkkel felfedezzük Montecatini Terme bájos belvárosát. Lehetőség nyílik felvonóval megközelíteni Montecatini Alto hangulatos középkori települését, mely egy hegy tetején emelkedik. Este visszatérés a szállásra.

4. nap: Egész nap szabadprogram. Vagy fakultatív kirándulási lehetőség: Egész napos kirándulás, melynek során két csodálatos várost fedezhetünk fel: Sienát, a frankok városát, és San Gimignanot, a tornyok városát. San Gimignano középkori hangulatot idéző városában teszünk sétát, majd városnézés Sienában: Római kapu, Il Campo, a Földanya kútja, Városháza, Dóm stb. Városnézés után szabadidő, majd este visszatérés a szállásra.
Fakultatív program ára: 40 EUR/fő

5. nap: Reggeli után indulás hazafelé, egész napos utazás, rövid pihenőkkel. Hazaérkezés a késő esti órákban.
KÉRJÜK FOGLALÁSKOR JELEZZE IRODÁNKNAK MELY FAKULTATÍV PROGRAMON KÍVÁN RÉSZT VENNI!! A fakultatív programok min. 25 fő jelentkezése esetén indulnak!

További fontos tudnivalók:
- A vidéki fel-, leszállási helyek, mindig menetirány szerinti oldalon történik. Felhívjuk figyelmét, hogy a busz a menetiránnyal megegyező oldalon tud csak megállni az autópályák pihenőhelyein, azaz oda- és visszaúton nem ugyanazon oldalon! Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választják, jelezzék megrendeléskor (a csatlakozás időpontját web oldalunkon olvashatják.) A busz csak igény esetén áll meg a felszállási helyeken és csak felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!
- Az indulás előtt egy héttel semmilyen módosítás nem lehetséges (név, út, időpont, biztosítás, vacsora...)
- Névmódosítás, felszállási hely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő megfizetése esetén lehetséges.
-Az autóbuszos utazások módosíthatók, de nem lemondhatók!
- Az utazások az időjárástól függetlenül indulnak, javasoljuk az évszaknak megfelelő öltözködést, az útra hátizsákot hozni, mely tartalmaz némi szendvicset és vizet, esős időjárás esetén esőkabátot.
- Az ülésrend a fix ülőhely feláras helyeken kívül, a befizetések sorrendjében kerül beosztásra az indulás előtt. Akik együtt jelentkeznek mindenképp egymás mellett ülnek. Helyjegy foglalás: Ha az autóbuszokra fix ülőhelyet szeretnél igényelni, ezt 3 000 Ft/fő felár ellenében tudják csak biztosítani. Amennyiben ez az utazás során nem realizálódik, 6 000 Ft/fő kárpótlási díjat fizetnek vissza. -20.000 Ft/fő alatti részvételi díj esetén a részvételi díj egy összegben fizetendő jelentkezéskor! -35 fő alatti létszám esetén 10.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben. - Az iroda a program változtatás jogát fenntartja. -A pihenőhelyek mosdóinál fizetni kell, így jó ha rendelkezik apró pénzzel. -A belépők árát az utaskísérő/idegenvezető szedi össze a buszon. Kérjük, hogy szíveskedjenek a pontos összeggel készülni, mert nagyobb címlet esetén probléma adódhat a visszaadásból. A feltüntetett árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, parkolás, foglalási/szervezési költség). A belépőjegyek és a fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek. Az utazási szerződés aláírásával a feltüntetett belépő árakat is elfogadásra kerülnek. - A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.
Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?olaszorszag

* VOX készülék: A városnézések során annak érdekében, hogy az idegenvezetés nagy létszámú csoportok esetén is jól hallható legyen mindenki számára, fülhallgatós készülékeket alkalmazunk. Napi díja 600 Ft/fő/ nap előre fizetendő irodánkban. A készülék elvesztéséből, nem rendeltetésszerű használatából eredő hibáért, illetve okozott kárért irodánk nem vállal felelősséget. Ezen esetekben a készüléket biztosító cég 50 EUR+áfát számít fel a megrongált, illetve elvesztett készülékekért. Ennek költsége a készüléket használót terheli, melyet ezen esetek felmerülésekor idegenvezetőnknek szükséges megfizetnie.


Fakultatív programok
Leírás Időtartam Ár
Fakultatív - Stornó biztosítás (5%) - Kétágyas szoba társítással Turnusok:
2023-10-25 - 2023-10-29
6000
Fakultatív - Stornó biztosítás (5%) - Egyágyas szoba Turnusok:
2023-10-25 - 2023-10-29
7250
Fakultatív - Stornó biztosítás (5%) - Háromágyas Turnusok:
2023-10-25 - 2023-10-29
6000

Az ár tartalmazza:

 • Részvételi díj tartalmazza: az utazást busszal, a 4 éjszállást, a reggelis ellátást a szervezést és a magyar nyelvű idegenvezető/csoportkísérést.

Az ár nem tartalmazza:

 • Részvételi díj nem tartalmazza: a belépők árát, a vacsorát, a vox készüléket, a biztosítást, az adminisztrációs díjat, mely foglaláskor fizetendő, valamint az idegenforgalmi adót és városbelépési díjakat helyszíni fizetéssel.

  BBP biztosítás (70 éves korig): 2.750 Ft/fő BBP biztosítás (70 éves kortól): 5.500 Ft/fő
  Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő (kötelezően fizetendő)
  VOX készülék: 3.000 Ft/fő/5nap
  Idegenforgalmi adó+városbelépési díj: össz. 45 EUR/fő (helyszínen fizetendő)
  Vacsora felár: 25.000 Ft/fő (3 alkalom 2-4 nap)
  Egyágyas felár: 25.000 Ft
  Városnézések során mindent kívülről tekintünk meg, műemlékek meglátogatása szabadidőben, egyénileg lehetséges.

  KÉRJÜK FOGLALÁSKOR JELEZZE IRODÁNKNAK MELY FAKULTATÍV PROGRAMON KÍVÁN RÉSZT VENNI!!

Hasonló ajánlatok