Last Minute  utazások
utolsó helyek

Részletek

Tengerparti utazások és nyári programok
- buszos nyaralás 2023 -

Részletek

Olaszország busszal
körutazás és városlátogatás

Részletek

Horvátországi utazások
19.990 Ft-tól

Részletek

Sorrento - Nápoly - Capri

Olaszország, Körutazás Olaszországban, Körutazás Olaszországban
 • Szálláskategória: Program szerint
 • Utazás módja: Busz
 • Típus: Körutazás, Körutazás+Nyaralás, Városlátogatás, Üdülés - nyaralás
Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!
Indulás: 2023-07-22-tól
2023-07-28-ig
Szobatípus: Kétágyas szoba társítással
Időtartam: 6 éj
Ár:
149990.00 Ft/fő, Kétágyas szoba társítással, Reggeli, 2 felnőtt
Kiválaszt
Indulás: 2023-07-22-tól
2023-07-28-ig
Szobatípus: Háromágyas
Időtartam: 6 éj
Ár:
149990.00 Ft/fő, Háromágyas, Reggeli, 3 felnőtt
Kiválaszt
Indulás: 2023-07-22-tól
2023-07-28-ig
Szobatípus: Egyágyas szoba
Időtartam: 6 éj
Ár:
209990.00 Ft/fő, Egyágyas szoba, Reggeli, 1 felnőtt
Kiválaszt
Indulás: 2023-10-16-tól
2023-10-22-ig
Szobatípus: Kétágyas szoba társítással
Időtartam: 6 éj
Ár:
149990.00 Ft/fő, Kétágyas szoba társítással, Reggeli, 2 felnőtt
Kiválaszt
Indulás: 2023-10-16-tól
2023-10-22-ig
Szobatípus: Háromágyas
Időtartam: 6 éj
Ár:
149990.00 Ft/fő, Háromágyas, Reggeli, 3 felnőtt
Kiválaszt
Indulás: 2023-10-16-tól
2023-10-22-ig
Szobatípus: Egyágyas szoba
Időtartam: 6 éj
Ár:
209990.00 Ft/fő, Egyágyas szoba, Reggeli, 1 felnőtt
Kiválaszt

Leírás

Leírás: Az itáliai ,,csizmából" egy hatalmas birodalom, egy nagy vallás, valamint több meghatározó művészeti korszak és zenemű birodalma lett.Olaszország rendelkezik a világon a legtöbb UNESCO világörökségi helyszínnel.

Ellátás: Reggeli

Közlekedés: Autóbusszal

Program: 1. nap:
Indulás reggel 05:00-kor, Budapest,14. kerület,- Olof Palme sétány 5.(Városligeti csónakázó és Műjégpálya) (Vidéki felszállást foglaláskor jelezzék). Folyamatos utazás rövid szünetekkel. Este a szállások elfoglalása Roma Süd környékén.
2. nap:
Utazás Sorrentoba. Késő délutáni érkezést követően szállás elfoglalása után tengerparti fürdőzés vagy helyi járattal városnézési lehetőség.

3. nap:
Egész napos szabadprogram vagy fakultatív kirándulási lehetőség Vulkántúra a Vezúvon, mely az európai kontinens legnagyobb működő vulkánja; ahonnan páratlan kilátás nyílik a nápolyi öbölre és sorrentói félszigetre. Kirándulásunkat az elfeledett városban Pompeiben zárjuk, mely egykor a Római Birodalom leggazdagabb városa volt az időszámítás előtti időkben. A Vezúv 79-es kitörése során elpusztult város romjai ma a Világörökség részét képezik. Este vissza a szállásra.
Fakultatív program ára: 50 EUR/fő + belépők

4. nap:
Egész napos szabadprogram. Fakultatív kirándulási lehetőség: egész napos kirándulás Nápolyba az urlatórék hazájába, Olaszország harmadik legnagyobb városába. Fantasztikus látványt nyújt megérkezéskor a Possilipo-hegyről a Nápolyi-öböl. Láthatjuk többek között Capri, Ischia szigetét is. Nápolyt gyalogosan fedezzük fel: Dóm, San Gennaro ereklyéivel, királyi palota épülete, San Carlo Színház, Galleria Umberto, a város páratlan főtere, majd megcsodáljuk a Piazza Gesu Nuovo, és a Santa Chiara nápolyi bazilikát, mely egy egyházi komplexum. Magába foglalja a tulajdonképpeni templomot, a kolostort, kriptákat és egy múzeumot narancs-, és citromfáival tűzdelt kiskertjét, nyitott oszlopcsarnokát, melyet színes freskók, és ülőkék díszítenek. A városnézés után jöhet a hűsölés, a város egyik homokos strandján csobbanunk, majd este visszatérés a szállásra.
A fakultatív program ára: 50 EUR/fő + belépők
5. nap:
Egész napos szabadprogram, vagy fakultatív kirándulási lehetőség Anacapriba és Capriba. A Sorrentói-félszigetről Capri szigetére hajózunk át. Minibusszal Anacapriba kirándulunk, ahol kóstolót kapunk a környék jellegzetes citromlikőrjéből, a helyi Limoncellóból. A város hangulatos sétálóutcáján végighaladva megnézzük a ,,szirének fészkét" az ókori kapunál. Ezt követően Capri települését fedezzük fel, melyet a ,,Világ szalonjának" neveznek; a Szerelmesek útján sétálunk Augustus kertjébe, mediterrán növények illatárjában. Hajóra szállás elött strandolási lehetőség kb. 1-1,5 órás szabadidőben. Este visszatérés a szállásra.
A fakultatív program ára: 50 EUR/fő (+ komp, helyi kisbusz költség)

6. nap:
Reggel után észak felé indulunk. Útközben megálló Tivoliban, a nagy múltú település és püspöki székhelyen. Este a tranzitszállás elfoglalása Ferrara környékén.

7. nap:
Reggeli után rövid városnézés Ferrarában, majd utazás hazafelé. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.
Részvételi díj tartalmazza: az utazást busszal, a szállást, a szervezést és a magyar nyelvű idegenvezető/csoportkísér

Városnézések során mindent kívülről tekintünk meg, műemlékek meglátogatása szabadidőben, egyénileg lehetséges.
A helyszínen fizetendők az adott ország pénznemében.
KÉRJÜK FOGLALÁSKOR JELEZZE IRODÁNKNAK MELY PROGRAMON KÍVÁN RÉSZT VENNI, MERT ELŐRE SZÜKSÉGES A BELÉPŐJEGYEKET LEFOGLALNI A CSOPORT SZÁMÁRA!!!
A fakultatív programok min. 25 fő jelentkezése esetén indulnak!


További fontos tudnivalók:
- A vidéki fel-, leszállási helyek, mindig menetirány szerinti oldalon történik. Felhívjuk figyelmét, hogy a busz a menetiránnyal megegyező oldalon tud csak megállni az autópályák pihenőhelyein, azaz oda- és visszaúton nem ugyanazon oldalon! Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választják, jelezzék megrendeléskor (a csatlakozás időpontját web oldalunkon olvashatják.) A busz csak igény esetén áll meg a felszállási helyeken és csak felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!
- Az indulás előtt egy héttel semmilyen módosítás nem lehetséges (név, út, időpont, biztosítás, vacsora...)
- Névmódosítás, felszállási hely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő megfizetése esetén lehetséges.
-Az autóbuszos utazások módosíthatók, de nem lemondhatók!
- Az utazások az időjárástól függetlenül indulnak, javasoljuk az évszaknak megfelelő öltözködést, az útra hátizsákot hozni, mely tartalmaz némi szendvicset és vizet, esős időjárás esetén esőkabátot.
- Az ülésrend a fix ülőhely feláras helyeken kívül, a befizetések sorrendjében kerül beosztásra az indulás előtt. Akik együtt jelentkeznek mindenképp egymás mellett ülnek. Helyjegy foglalás: Ha az autóbuszokra fix ülőhelyet szeretnél igényelni, ezt 3 000 Ft/fő felár ellenében tudják csak biztosítani. Amennyiben ez az utazás során nem realizálódik, 6 000 Ft/fő kárpótlási díjat fizetnek vissza. -20.000 Ft/fő alatti részvételi díj esetén a részvételi díj egy összegben fizetendő jelentkezéskor!
-35 fő alatti létszám esetén 14.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben. - Az iroda a program változtatás jogát fenntartja. -A pihenőhelyek mosdóinál fizetni kell, így jó ha rendelkezik apró pénzzel. -A belépők árát az utaskísérő/idegenvezető szedi össze a buszon. Kérjük, hogy szíveskedjenek a pontos összeggel készülni, mert nagyobb címlet esetén probléma adódhat a visszaadásból. A feltüntetett árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, parkolás, foglalási/szervezési költség). A belépőjegyek és a fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek. Az utazási szerződés aláírásával a feltüntetett belépő árakat is elfogadásra kerülnek. - A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.
Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?olaszorszag
* VOX készülék: A városnézések során annak érdekében, hogy az idegenvezetés nagy létszámú csoportok esetén is jól hallható legyen mindenki számára, fülhallgatós készülékeket alkalmazunk. Napi díja 600 Ft/fő/ nap előre fizetendő irodánkban. A készülék elvesztéséből, nem rendeltetésszerű használatából eredő hibáért, illetve okozott kárért irodánk nem vállal felelősséget. Ezen esetekben a készüléket biztosító cég 50 EUR+áfát számít fel a megrongált, illetve elvesztett készülékekért. Ennek költsége a készüléket használót terheli, melyet ezen esetek felmerülésekor idegenvezetőnknek szükséges megfizetnie.


Fakultatív programok
Leírás Időtartam Ár
Fakultatív - Stornó biztosítás (5%) - Kétágyas szoba társítással Turnusok:
2023-07-22 - 2023-07-28
2023-10-16 - 2023-10-22
7500
Fakultatív - Stornó biztosítás (5%) - Egyágyas szoba Turnusok:
2023-07-22 - 2023-07-28
2023-10-16 - 2023-10-22
10500
Fakultatív - Stornó biztosítás (5%) - Háromágyas Turnusok:
2023-07-22 - 2023-07-28
2023-10-16 - 2023-10-22
7500

Az ár tartalmazza:

 • Részvételi díj tartalmazza: az utazást busszal, a szállást, a szervezést és a magyar nyelvű idegenvezető/csoportkísérő

Az ár nem tartalmazza:

 • Részvételi díj nem tartalmazza: a belépők árát, a fakultatív programokat, a hajót, az vacsorát, a vox készüléket a biztosítást, az adminisztrációs díjat, mely foglaláskor fizetendő, valamint a kötelező idegenforgalmi adót és városbelépési díjat helyszíni fizetéssel.

  Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő (Irodánkban fizetendő)
  *Vox készülék : 4.200 Ft/fő/7nap* (irodánkban fizetendő)
  Vacsora felár: 35.000 Ft/fő (5 vacsora, 2-6. estéig)
  Egyágyas felár: 60.000 Ft
  BBP biztosítás (70 éves korig): 3.850 Ft/fő BBP biztosítás (70 éves kortól): 7.700 Ft/fő
  A helyi idegenforgalmi adó + behajtási illeték a városokra: a felnőtteknek 60 EUR/fő, a gyerekeknek csak 50 EUR/fő összesen, (helyszínen fizetendő egy alkalommal!)
  Belépők hozzávetőleges árai kb: A belépődíjak 2022 évi árak, a változtatás jogát fenntartjuk.

  Városnézések során mindent kívülről tekintünk meg, műemlékek meglátogatása szabadidőben, egyénileg lehetséges.
  A helyszínen fizetendők az adott ország pénznemében.
  KÉRJÜK FOGLALÁSKOR JELEZZE IRODÁNKNAK MELY PROGRAMON KÍVÁN RÉSZT VENNI, MERT ELŐRE SZÜKSÉGES A BELÉPŐJEGYEKET LEFOGLALNI A CSOPORT SZÁMÁRA!!!
  A fakultatív programok min. 25 fő jelentkezése esetén indulnak!
  Nápoly
  Régészeti Múzeum: 8 Euro/fő
  Királyi Palota: 6 Euro/fő Helyi idegenvezető: 8 EUR/fő (kötelező)
  Pompei ásatások: 16,5 Euro/felnőtt, 8,5 Euro/18-25 év között, 18 év alatt ingyenes
  Helyi idegenvezető Pompei (kötelező): 12 Euro/fő
  Vezúv kráter+kisbusz: 30 Euro/fő
  Capri sziget program:
  Kék barlang belépő+csónak: 25 Euro/fő
  Augustus park: 1 Euro/fő

Hasonló ajánlatok