Last Minute  utazások
utolsó helyek

Részletek

Tengerparti utazások és nyári programok
- buszos nyaralás 2023 -

Részletek

Olaszország busszal
körutazás és városlátogatás

Részletek

Horvátországi utazások
19.990 Ft-tól

Részletek

Fürdőzés az olasz riviérán: Caorle (non-stop)

Olaszország, Észak-Adria, Caorle
 • Szálláskategória: Program szerint
 • Utazás módja: Busz
 • Típus: Üdülés - nyaralás
Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!
Indulás: 2023-06-23-tól
2023-06-25-ig
Szobatípus: Szállás nélkül
Időtartam: 2 éj
Ár:
23990.00 Ft/fő, Szállás nélkül, Önellátás, 2 felnőtt
Kiválaszt
Indulás: 2023-07-07-tól
2023-07-09-ig
Szobatípus: Szállás nélkül
Időtartam: 2 éj
Ár:
23990.00 Ft/fő, Szállás nélkül, Önellátás, 2 felnőtt
Kiválaszt
Indulás: 2023-07-21-tól
2023-07-23-ig
Szobatípus: Szállás nélkül
Időtartam: 2 éj
Ár:
23990.00 Ft/fő, Szállás nélkül, Önellátás, 2 felnőtt
Kiválaszt
Indulás: 2023-08-04-tól
2023-08-06-ig
Szobatípus: Szállás nélkül
Időtartam: 2 éj
Ár:
23990.00 Ft/fő, Szállás nélkül, Önellátás, 2 felnőtt
Kiválaszt
Indulás: 2023-08-18-tól
2023-08-20-ig
Szobatípus: Szállás nélkül
Időtartam: 2 éj
Ár:
23990.00 Ft/fő, Szállás nélkül, Önellátás, 2 felnőtt
Kiválaszt
Indulás: 2023-09-01-tól
2023-09-03-ig
Szobatípus: Szállás nélkül
Időtartam: 2 éj
Ár:
23990.00 Ft/fő, Szállás nélkül, Önellátás, 2 felnőtt
Kiválaszt
Indulás: 2023-09-15-tól
2023-09-17-ig
Szobatípus: Szállás nélkül
Időtartam: 2 éj
Ár:
23990.00 Ft/fő, Szállás nélkül, Önellátás, 2 felnőtt
Kiválaszt

Leírás

Leírás: A romantikus Caorle történelmi központja, kanyargós utcákkal és turistakikötővel rendelkezik. Kevesen tudják, hogy a Caorle központjában kanyargó utcák néhány száz évvel ezelőtt vízcsatornák voltak, amelyeket később feltöltöttek. Valójában Caorle egykor olyan volt, mint Velence kisebb változata!
Napjainkban Caorle népszerű üdülőhely, különösen vonzók a homokos strandok, a tenger könnyen megközelíthető, a távolság rövid Magyarországról, valamint azért, mert a központ közelében, de akár egy nyugodt lakónegyedben is van lehetőség szállást választani.
Caorle ma 3 részre oszlik: - Caorle, Caorle Porto Santa Margherita és Caorle Altanea. A történelmi központ, a kikötő és az akvapark közvetlen Carloeban található. Porto Santa Margherita csak a Livenza folyó választja el Caorle-tól, egy modern, kellemes üdülőhely, hosszú stranddal és minden szolgáltatással. Az utolsó rész Caorle Altanea - zöld mezőn épült üdülőhely, ahol modern felszerelt lakások találhatók, különösen villák medencékkel.

Ellátás: Önellátás

Közlekedés: Autóbusszal

Program: 1. nap:
Indulás 22:00-kor, Budapest,14. kerület,- Olof Palme sétány 5.(Városligeti csónakázó és Műjégpálya) (Vidéki felszállást foglaláskor jelezzék). Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel. Éjszaka az autóbuszon.
2. nap:
Délelőtt érkezés az Adriai-tenger északi partvidékén található Caorleba. Szabadprogram. Strandolási lehetőség a homokos, hosszan elnyúló tengerparton, mely kisgyermekes családok számára is ideális. Az ide látogatókat szombat délelőtt hangulatos piac várja, ahol minden megtalálható (ruhanemű, táskák, cipő, élelmiszer, souvenirek stb.) A sétáló utcában pizzériák, szórakozóhelyek, hangulatos tavernák várják vendégeiket.
A gyönyörű, színes belvárosi házain kívül, a tengerparton található faragott sziklasoráról is híres (kiváló kőfaragók alkotásai). Indulás az esti órákban. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Éjszaka az autóbuszon.
3. nap:
Visszaérkezés a kiindulási helyre a hajnali órákban. (Várható visszaérkezés: kb. 06:00)

Átöltözési lehetőség: ingyenes
Két napágy egy napernyővel: kb. 20 Euro / nap-tól
WC/Zuhanyozás: tengerparti zuhanyozás ingyenes
További fontos tudnivalók:
- A vidéki fel-, leszállási helyek, mindig menetirány szerinti oldalon történik. Felhívjuk figyelmét, hogy a busz a menetiránnyal megegyező oldalon tud csak megállni az autópályák pihenőhelyein, azaz oda- és visszaúton nem ugyanazon oldalon! Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választják, jelezzék megrendeléskor (a csatlakozás időpontját web oldalunkon olvashatják.) A busz csak igény esetén áll meg a felszállási helyeken és csak felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!
- Az indulás előtt egy héttel semmilyen módosítás nem lehetséges (név, út, időpont, biztosítás, vacsora...)
- Névmódosítás, felszállási hely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő megfizetése esetén lehetséges.
-Az autóbuszos utazások módosíthatók, de nem lemondhatók!
- Az utazások az időjárástól függetlenül indulnak, javasoljuk az évszaknak megfelelő öltözködést, az útra hátizsákot hozni, mely tartalmaz némi szendvicset és vizet, esős időjárás esetén esőkabátot.
- Az ülésrend a fix ülőhely feláras helyeken kívül, a befizetések sorrendjében kerül beosztásra az indulás előtt. Akik együtt jelentkeznek mindenképp egymás mellett ülnek. Helyjegy foglalás: Ha az autóbuszokra fix ülőhelyet szeretnél igényelni, ezt 3 000 Ft/fő felár ellenében tudják csak biztosítani. Amennyiben ez az utazás során nem realizálódik, 6 000 Ft/fő kárpótlási díjat fizetnek vissza. -20.000 Ft/fő alatti részvételi díj esetén a részvételi díj egy összegben fizetendő jelentkezéskor!
-35 fő alatti létszám esetén 2.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben.
- Az iroda a program változtatás jogát fenntartja. -A pihenőhelyek mosdóinál fizetni kell, így jó ha rendelkezik apró pénzzel. -A belépők árát az utaskísérő/idegenvezető szedi össze a buszon. Kérjük, hogy szíveskedjenek a pontos összeggel készülni, mert nagyobb címlet esetén probléma adódhat a visszaadásból. A feltüntetett árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, parkolás, foglalási/szervezési költség). A belépőjegyek és a fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek. Az utazási szerződés aláírásával a feltüntetett belépő árakat is elfogadásra kerülnek.
- A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.
Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?olaszorszagAz ár tartalmazza:

 • Részvételi díj tartalmazza: az utazást busszal, a szervezést és a magyar nyelvű idegenvezető/csoportkísérést.

Az ár nem tartalmazza:

 • Részvételi díj nem tartalmazza: a belépők árát, az étkezést, a biztosítást, az adminisztrációs díjat, mely foglaláskor fizetendő, valamint a turista buszok után fizetendő áfa helyszíni fizetéssel.
  BBP biztosítás (70 éves korig): 1.650 Ft/fő BBP biztosítás (70 éves kortól): 3.300 Ft/fő
  Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő (kötelezően fizetendő)

  Külön fizetendő a turistabuszok után, fizetendő plusz Áfa: 8 EUR /fő melyet az autóbuszra felszálláskor szükséges az idegenvezetőnek/csoportkísérőnek fizetni.

Hasonló ajánlatok