Last Minute  utazások
utolsó helyek

Részletek

Akciós adventi utak busszal

Részletek

Akciós olaszországi utazások

Részletek

Horvátországi utazások
19.990 Ft-tól

Részletek

Olaszország busszal
körutazás és városlátogatás

Részletek

Tengerparti utazások és nyári programok
- buszos nyaralás 2024 -

Hamarosan..

Részletek

Téli varázs a Plitvicei-tavaknál (non-stop)

Horvátország, Plitvicei-tavak, Plitvice
 • Szálláskategória: Program szerint
 • Utazás módja: Busszal
 • Típus: Sportos kirándulások
Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!
Indulás: 2023-12-27-tól
2023-12-27-ig
Szobatípus: Szállás nélkül
Időtartam: 1 nap
Ár:
18990.00 Ft/fő, Szállás nélkül, Önellátás, 2 felnőtt
Kiválaszt
Indulás: 2024-01-20-tól
2024-01-20-ig
Szobatípus: Szállás nélkül
Időtartam: 1 nap
Ár:
18990.00 Ft/fő, Szállás nélkül, Önellátás, 2 felnőtt
Kiválaszt
Indulás: 2024-02-03-tól
2024-02-03-ig
Szobatípus: Szállás nélkül
Időtartam: 1 nap
Ár:
18990.00 Ft/fő, Szállás nélkül, Önellátás, 2 felnőtt
Kiválaszt
Indulás: 2024-02-17-tól
2024-02-17-ig
Szobatípus: Szállás nélkül
Időtartam: 1 nap
Ár:
18990.00 Ft/fő, Szállás nélkül, Önellátás, 2 felnőtt
Kiválaszt

Leírás

Leírás: Téli buszos utazás a Plitvicei-tavakhoz! A Plitvicei Nemzeti Park felölti téli pompáját, s lélegzetelállító látványt nyújt a látogatóknak! Számítson egy igazi téli mesevilágra, amely lenyűgöző, elegáns, olykor drámai, de feltétlenül felejthetetlen!

Ellátás: Önellátás

Közlekedés: Autóbuszos utazás

Program: 1. nap:
Indulás (péntekről-szombatra virradó éjjel) 24:00 kor (Budapest, XIV. kerület, Olof Palme sétány 5., Városligeti csónakázó és Műjégpálya). A vidéki felszállást kérjük, foglaláskor jelezzék! Folyamatos buszos utazás a Plitvicei-tavakhoz rövid pihenőkkel.
2. nap:
A reggeli órákban érkezés a Plitvicei-tavakhoz, Horvátország legjelentősebb nemzeti parkjába, amely többek között Karl May német író egyik híres indiánfilmjének, a Winnetou-nak is helyszínt adott a hatvanas években. A park legérdekesebb látnivalói a Plitvicei-tavak; a tórendszer Európa egyik legszebb természeti látványossága, egy völgyben terül el, erdős hegyek veszik körül. Páratlan szépsége, növény- és állatvilágának gazdagsága miatt rákerült a természeti világörökségi listára.

A téli időszakban kevesebb látogatóval kell osztoznunk a látványon, mint más évszakokban, a különleges téli formák elképesztő kavalkádjában a tavak és vízesések gyönyörű kristály díszítést adnak a természetnek. A sétautak hóval fedettek, emiatt a felső tavaknál az ösvények zárva vannak a biztonság miatt, ugyanakkor az alsó tavak nyitva tartanak.

A bejáratnál rögtön az alsó tavakra pillanthatunk, majd a szurdok oldalán leereszkedve a tavak mentén sétálva gyönyörködhetünk a vízesések csillogó jégoszlopainak szépségében. Ezután a folyásiránnyal szemben sétálunk a behavazott fapallókon, közvetlen közelről tekintjük meg a legszebb vízlépcsőket befagyva. Több kisebb vízesést érintve jutunk el pihenőhelyünkhöz, ahonnan elektromos hajóval és panoráma vonattal folytatjuk utunkat (ha az időjárás engedi). Rövid levezető sétával érkezünk meg kiindulási helyünkre. Hazaindulás a délutáni órákban. Visszaérkezés a kiindulási helyre a késő éjszakai órákban.

Téli varázs a Plitvicei-tavaknál
o Autóbuszos utazás
o Idegenvezetés
o A Plitvicei-tavak téli köntösben

A túra idegenvezetőnk kíséretével történik.

A nemzeti park turistaútjai jól kiépítettek. Gondoskodjanak meleg téli csizmáról, vastag kabátról, kesztyűről, vastag nadrágról, síbotról vagy sétabotról. Januári időszakban általában 30-50 cm cm hó is eshet.

Az út az aktuális időjárástól függetlenül indul.

Kérjük a mellékelt túranyilatkozatot kitöltve vigyék magukkal az utazásra!
Figyelem! 2020.01.01.-jétől a Plitvicei Nemzeti Parkba csak előre kifizetett belépőjegyekkel lehet a park területére belépni! Ezért a foglalás leadását követően a belépődíjat is előre szükséges irodánk felé kifizetni (a visszaigazolással minden szükséges banki adatot küldünk).

A befizetés elmulasztása esetén helyszínen az egyéni, magasabb összegű belépődíj fizetendő, külön sorban állással.

Több helyen van lehetőség étkezésre, souvenirek vásárlására, csak bankkártyás fizetési lehetőséggel, illetve számos ingyenes mellékhelyiség áll a látogatók számára. Az út minden korosztály számára ajánlott.

További fontos tudnivalók:

o A vidéki fel- és leszállási helyek mindig a menetirány szerinti oldalon találhatók. Felhívjuk figyelmét, hogy a busz a menetiránnyal megegyező oldalon tud csak megállni az autópályák pihenőhelyein, azaz oda- és visszaúton nem ugyanazon oldalon! Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választják, jelezzék megrendeléskor! A busz csak igény esetén áll meg a felszállási helyeken és csak a felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!
o Az indulás előtt egy héttel semmilyen módosítás nem lehetséges (név, út, időpont, biztosítás, vacsora, stb.)
o Névmódosítás, felszállásihely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő megfizetése esetén lehetséges.
o Az autóbuszos utazások módosíthatók, de nem lemondhatók!
o Az utazások az időjárástól függetlenül indulnak, javasoljuk az évszaknak megfelelő öltözködést, illetve hátizsákot, amely tartalmaz némi szendvicset és vizet, esős időjárás esetén esőkabátot.
o Az ülésrend a fix ülőhely feláras helyeken kívül a befizetések sorrendjében kerül beosztásra az indulás előtt. Fix ülőhely: 3.000 Ft/fő foglaláskor fizetendő. Akik együtt jelentkeznek, mindenképp egymás mellett ülnek.
o 20.000 Ft/fő alatti részvételi díj esetén a részvételi díj egy összegben fizetendő jelentkezéskor!
o 35 fő alatti létszám esetén 2.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben.
o Az iroda a program változtatás jogát fenntartja.
o A pihenőhelyek mosdóinál fizetni kell, így jó, ha rendelkezik apró pénzzel.
o A belépők árát az utaskísérő/idegenvezető szedi össze a buszon. Kérjük, hogy szíveskedjenek a pontos összeggel készülni, mert nagyobb címlet esetén probléma adódhat a visszaadásból. A feltüntetett árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, parkolás, foglalási/szervezési költség, stb.). A belépőjegyek és a fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek. Az utazási szerződés aláírásával a feltüntetett belépő árakat is elfogadásra kerülnek.
o A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.
o Az autóbuszon elektromos roller valamint kerékpár szállítása biztonsági okokból tilos!
Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.
UTASBIZTOSÍTÁS: Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy az utazáson való részvétel feltétele az érvényes utasbiztosítás megléte. Amennyiben irodánknál kötötte, egyéb teendője ezzel kapcsolatban nincs. Ellenkező esetben viszont felszállás előtt idegenvezetőnknek/csoportkísérőnknek szükséges bemutatni az utazás időtartamára szóló, non-stop asszisztenciával rendelkező utasbiztosítási kötvényt. (Az Európai Egészségbiztosítási Kártya nem elegendő, viszont az ellátáshoz szükséges, illetve megkönnyíti az ellátást).
Kérjük indulás előtt ellenőrizzék mobiltelefonjuk működését, rooming szolgáltatásukat a mobil szolgáltatójuknál! Amennyiben a programban változás lesz, sms-ben értesítjük önöket. Ha a telefon ki van kapcsolva, vagy nem működik a rooming szolgáltatás, nem tudjuk Önöket elérni, felelősséget nem vállalunk, az utazási irodát kártérítési felelősség nem terheli!

https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?horvatorszag


Az ár tartalmazza:

 • Az autóbuszos utazás és az idegenvezetés költségeit.

Az ár nem tartalmazza:

 • BBP biztosítás (70 éves korig): 600 Ft/fő
  BBP biztosítás (70 éves kortól): 1.200 Ft/fő

  VOX készülék: 650 Ft/fő (kötelezően fizetendő)

  Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő (kötelezően fizetendő)

  Autóbusz behajtási díj a nemzeti parkba és járulékos költségek (foglalási díj, szervezési költség): 8 EUR/fő

  Belépők hozzávetőleges árai kb: (2023 évi ár, a változás jogát fenntartjuk):
  Novembertől-márciusig: 6.000 Ft/fő

  35 fő alatti létszám esetén 2.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben.

Hasonló ajánlatok