Last Minute  utazások
utolsó helyek

Részletek

Akciós olaszországi utazások

Részletek

Horvátországi utazások
19.990 Ft-tól

Részletek

Olaszország busszal
körutazás és városlátogatás

Részletek

Tengerparti utazások és nyári programok
- buszos nyaralás 2024 -

Részletek

A mesés Hallstatt és Nárciszfesztivál Bad Aussee-ben

Ausztria, Steiermark, Bad Aussee
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: 1 napos utak, Fesztiválok, Városlátogatás
Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!
Indulás: 2024-06-02-tól
2024-06-02-ig
Szobatípus: Szállás nélkül
Időtartam: 1 nap
Ár:
28990.00 Ft/fő, Szállás nélkül, Önellátás, 2 felnőtt
Kiválaszt

Leírás

Leírás: Buszos utazás a Hallstatti-tóhoz és a Nárciszfesztiválra Bad Aussee-be! A Hallstatti-tavat mindenki látta már képeken, annyira jellegzetesen gyönyörű, de élőben természetesen még lenyűgözőbb, egyszer mindenkinek látnia kell, s a legszebb éppen tavasszal, illetve a nyár elején! Bad Ausse a Nárciszfesztiváljáról is híres, így egy igazán színes-illatos napnak nézünk elébe!

Ellátás: Önellátás

Közlekedés: Autóbusz

Program: 1.nap:

Indulás 2024.06.01.-én este 24:00-kor (Budapest, XIV. kerület, Olof Palme sétány 5., Városligeti csónakázó és Műjégpálya). A vidéki felszállást kérjük, foglaláskor jelezzék! Folyamatos buszos utazás, éjszaka az autóbuszon.

2.nap:

Kora reggeli érkezés Bad Aussee buszparkolójába, ahonnan helyi kisbuszokkal lehet megközelíteni a rendezvény helyszínét. A Nárciszfesztivál legkiemelkedőbb fénypontja a vasárnap tartott virágkarnevál. A városi felvonulás alkalmával 8.00 és 11.00 óra között Bad Aussee központjában csodálhatók meg a virágból készült műalkotások. Az érdeklődőknek elegendő idejük van a figurákat megcsodálni és lefotózni. 11 órakor kezdődik a nárciszokkal feldíszített autók felvonulása, ezután a virágból készült pompás figurákat átviszik a Grundlsee-hez, ahol 14.30-kor kezdődik a tavi karnevál, hogy elkápráztassák a nézőket a szebbnél szebb virágkompozíciókkal.

Késő délután Hallstattot keressük fel, amely a sókitermelés egyik fontos központja a tóvidéken. Fekvése, templomai, vízesése páratlan látványt nyújt. Megérkezést követően szabadidő a tóparti településen. Hazaindulás a kora esti órákban. Érkezés a kiindulási helyre a hajnali órákban.

A mesés Hallstatt és Nárciszfesztivál Bad Aussee-ben
o Autóbuszos utazás Bad Aussee-be
o Autóbuszos utazás a Hallstatti-tóhoz
o Nárciszfesztivál

További fontos tudnivalók:

o A vidéki fel- és leszállási helyek mindig a menetirány szerinti oldalon találhatók. Felhívjuk figyelmét, hogy a busz a menetiránnyal megegyező oldalon tud csak megállni az autópályák pihenőhelyein, azaz oda- és visszaúton nem ugyanazon oldalon! Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választják, jelezzék megrendeléskor! A busz csak igény esetén áll meg a felszállási helyeken és csak a felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!
o Az indulás előtt egy héttel semmilyen módosítás nem lehetséges (név, út, időpont, biztosítás, vacsora, stb.)
o Névmódosítás, felszállásihely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő megfizetése esetén lehetséges.
o Az autóbuszos utazások módosíthatók, de nem lemondhatók!
o Az utazások az időjárástól függetlenül indulnak, javasoljuk az évszaknak megfelelő öltözködést, illetve hátizsákot, amely tartalmaz némi szendvicset és vizet, esős időjárás esetén esőkabátot.
o Az ülésrend a fix ülőhely feláras helyeken kívül a befizetések sorrendjében kerül beosztásra az indulás előtt. Fix ülőhely: 3.000 Ft/fő foglaláskor fizetendő. Akik együtt jelentkeznek, mindenképp egymás mellett ülnek.
o 20.000 Ft/fő alatti részvételi díj esetén a részvételi díj egy összegben fizetendő jelentkezéskor!
o 35 fő alatti létszám esetén 2.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben.
o Az iroda a program változtatás jogát fenntartja.
o A pihenőhelyek mosdóinál fizetni kell, így jó, ha rendelkezik apró pénzzel.
o A belépők árát az utaskísérő/idegenvezető szedi össze a buszon. Kérjük, hogy szíveskedjenek a pontos összeggel készülni, mert nagyobb címlet esetén probléma adódhat a visszaadásból. A feltüntetett árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, parkolás, foglalási/szervezési költség, stb.). A belépőjegyek és a fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek. Az utazási szerződés aláírásával a feltüntetett belépő árakat is elfogadásra kerülnek.
o A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.
o Az autóbuszon elektromos roller valamint kerékpár szállítása biztonsági okokból tilos!

UTASBIZTOSÍTÁS: Felhívjuk Tisztelt Utasaink figyelmét, hogy bár a Baleset-Betegség és Poggyászbiztosítás, valamint az Útlemondási (Sztornó) biztosítás megkötésére nem kötelezünk senkit arra, hogy nálunk kösse meg biztosítását, azonban útjainkon csak azok vehetnek részt, akik rendelkeznek utasbiztosítással. Amennyiben irodánknál kötötte, egyéb teendője ezzel kapcsolatban nincs. Ellenkező esetben viszont felszállás előtt idegenvezetőnknek/csoportkísérőnknek szükséges bemutatni az utazás időtartamára szóló, non-stop asszisztenciával rendelkező utasbiztosítási kötvényt. (Az Európai Egészségbiztosítási Kártya nem elegendő, viszont az ellátáshoz megkönnyíti az ellátást).

Kérjük indulás előtt ellenőrizzék mobiltelefonjuk működését, rooming szolgáltatásukat a mobil szolgáltatójuknál! Amennyiben a programban változás lesz, sms-ben értesítjük önöket. Ha a telefon ki van kapcsolva, vagy nem működik a rooming szolgáltatás, nem tudjuk Önöket elérni, felelősséget nem vállalunk, az utazási irodát kártérítési felelősség nem terheli!

Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.

Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?ausztria


Az ár tartalmazza:

  • Az utazást busszal, a szervezést, és a magyar nyelvű idegenvezető/csoportkísérést.

Az ár nem tartalmazza:

  • A belépők árát, az étkezést, a vox készüléket a biztosítást, az adminisztrációs díjat, mely foglaláskor fizetendő, valamint a turista buszok parkolási díját helyszíni fizetéssel.

    BBP biztosítás: 600 Ft/fő (70 éves korig): BBP biztosítás : 1.200 Ft/fő(70 éves kortól)
    Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő (foglaláskor kötelezően fizetendő)

    Belépők várható összege kb.: (Helyszínen fizetendők a megadott pénznemben, készpénzben. Bankkártyás fizetésre nincs lehetőség.) 20 EUR/fő (fesztiválbelépő), valamint a parkolási díj: 4 EUR/fő

Hasonló ajánlatok