Last Minute  utazások
utolsó helyek

Részletek

Akciós olaszországi utazások

Részletek

Horvátországi utazások
19.990 Ft-tól

Részletek

Olaszország busszal
körutazás és városlátogatás

Részletek

Tengerparti utazások és nyári programok
- buszos nyaralás 2024 -

Részletek

Kirándulás a Medve-szurdokban

Ausztria, Steiermark, Mixnitz
 • Szálláskategória: Program szerint
 • Utazás módja: Busszal
 • Típus: Városlátogatás, Körutazás
Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!
Indulás: 2024-08-19-tól
2024-08-19-ig
Szobatípus: Szállás nélkül
Időtartam: 1 nap
Ár:
16990.00 Ft/fő, Szállás nélkül, Önellátás, 2 felnőtt
Kiválaszt
Indulás: 2024-08-31-tól
2024-08-31-ig
Szobatípus: Szállás nélkül
Időtartam: 1 nap
Ár:
16990.00 Ft/fő, Szállás nélkül, Önellátás, 2 felnőtt
Kiválaszt
Indulás: 2024-09-21-tól
2024-09-21-ig
Szobatípus: Szállás nélkül
Időtartam: 1 nap
Ár:
16990.00 Ft/fő, Szállás nélkül, Önellátás, 2 felnőtt
Kiválaszt

Leírás

Leírás: 1 napos túrázás a híres Medve-szurdokban, Ausztria legszebb és leghosszabb vizes szurdokvölgyében! A 2020-as zárás és felújítás után 2024-ben újra megnyitja kapuit a kirándulók előtt, tartson velünk Ön is!

Ellátás: Önellátás

Közlekedés: Autóbusz

Program: Indulás 05:00 kor, (Budapest, XIV. kerület, Olof Palme sétány 5., Városligeti csónakázó és Műjégpálya). A vidéki felszállást kérjük, foglaláskor jelezzék! Folyamatos buszos utazás rövid pihenőkkel a Medve-szurdokhoz, érkezés a délelőtti órákban.

A Mixnitz mellett található a Medve-szurdok Ausztria legszebb és leghosszabb vizes szurdokvölgye, fantasztikus vízesésekkel és zúgókkal, monumentális sziklákkal, csodás fenyőerdőkkel tarkítva. 2020-as évi zárását követően 2024. május 5-én nyitják meg újra a túrázok elött a szurdokot.

A túra egyedülálló élményt nyújt a látogatóknak és a kiépített útnak köszönhetően abszolút biztonságos is. Kb. 40 perc bemelegítő gyaloglás után érünk el a szurdok bejáratához. Innen vágunk neki a kb. 2800 lépcsőfoknak, valamint a csaknem 170 létrának, hídnak és pallónak, amelyek egészen 1209 méter magasba vezetnek fel. Innen lehetőség van a csoporttól elszakadva egyénileg meghódítani a Hochlansch 1722 méteres csúcsát, ami a grazi hegyvidék legmagasabb pontja. A szurdokvölgy kijárata után a Teichalm- tóhoz érünk, ahol a helyi Hüttében pihenhetünk meg és megkóstolhatjuk az ízletes helyi ételeket, valamint a fenséges osztrák söröket. Indulás innen haza az esti órákban (az autóbusz a tóparton várja a csoportot). Érkezés a kiindulási helyre a késő esti órákban.

Táv: kb. 10 km
Szintkülönbség: 780 m
Túra időtartama: kb. 7 óra (a csoport tempójától függően), átlagos állóképességgel teljesíthető
Az útra javasolt felszerelés: szendvics, víz, esőkabát, kényelmes, vízhatlan túracipő.

Kirándulás a Medve-szurdokban
o Buszos utazás a Medve-szurdokhoz
o Túrázás a szurdokvölgyben
o Séta a Teichalm-tó partján

Kérjük, irodánk ASZF feltételeit ( https://www.adutours.hu/oldalak/35:utazasi-szerzdes.html ), illetve általános tudnivalóit ( https://www.adutours.hu/altalanos_informaciok.html ) figyelmesen olvassák el!

Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a túrán való részvétel csak saját felelősségre történik! Bármely szív-, és mozgásszervi betegségben szenvedők számára nem ajánlott! Visszafordulási lehetőség nincs, mert a kiindulópont nem egyezik az érkezési ponttal.
Kérjük, a mellékelt túranyilatkozatot kitöltve hozzák magukkal az utazáshoz!

turanyilatkozat_2 (1).pdf

Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy az utazáshoz érvényes úti okmánnyal (személyi igazolvány, vagy útlevél) szükséges rendelkezni! Ezt indulás előtt a csoportkísérő ellenőrzi.

További fontos tudnivalók:

o A vidéki fel- és leszállási helyek mindig a menetirány szerinti oldalon találhatók. Felhívjuk figyelmét, hogy a busz a menetiránnyal megegyező oldalon tud csak megállni az autópályák pihenőhelyein, azaz oda- és visszaúton nem ugyanazon oldalon! Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választják, jelezzék megrendeléskor! A busz csak igény esetén áll meg a felszállási helyeken és csak a felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!
o Az indulás előtt egy héttel semmilyen módosítás nem lehetséges (név, út, időpont, biztosítás, vacsora, stb.)
o Névmódosítás, felszállásihely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő megfizetése esetén lehetséges.
o Az autóbuszos utazások módosíthatók, de nem lemondhatók!
o Az utazások az időjárástól függetlenül indulnak, javasoljuk az évszaknak megfelelő öltözködést, illetve hátizsákot, amely tartalmaz némi szendvicset és vizet, esős időjárás esetén esőkabátot.
o Az ülésrend a fix ülőhely feláras helyeken kívül a befizetések sorrendjében kerül beosztásra az indulás előtt. Fix ülőhely: 3.000 Ft/fő foglaláskor fizetendő. Akik együtt jelentkeznek, mindenképp egymás mellett ülnek.
o 20.000 Ft/fő alatti részvételi díj esetén a részvételi díj egy összegben fizetendő jelentkezéskor!
o 35 fő alatti létszám esetén 2.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben.
o Az iroda a program változtatás jogát fenntartja.
o A pihenőhelyek mosdóinál fizetni kell, így jó, ha rendelkezik apró pénzzel.
o A belépők árát az utaskísérő/idegenvezető szedi össze a buszon. Kérjük, hogy szíveskedjenek a pontos összeggel készülni, mert nagyobb címlet esetén probléma adódhat a visszaadásból. A feltüntetett árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, parkolás, foglalási/szervezési költség, stb.). A belépőjegyek és a fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek. Az utazási szerződés aláírásával a feltüntetett belépő árakat is elfogadásra kerülnek.
o A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.
o Az autóbuszon elektromos roller valamint kerékpár szállítása biztonsági okokból tilos!
Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.

UTASBIZTOSÍTÁS: Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy az utazáson való részvétel feltétele az érvényes utasbiztosítás megléte. Amennyiben irodánknál kötötte, egyéb teendője ezzel kapcsolatban nincs. Ellenkező esetben viszont felszállás előtt idegenvezetőnknek/csoportkísérőnknek szükséges bemutatni az utazás időtartamára szóló, non-stop asszisztenciával rendelkező utasbiztosítási kötvényt. (Az Európai Egészségbiztosítási Kártya nem elegendő, viszont az ellátáshoz szükséges, illetve megkönnyíti az ellátást).
Kérjük indulás előtt ellenőrizzék mobiltelefonjuk működését, roaming szolgáltatásukat a mobil szolgáltatójuknál! Amennyiben a programban változás lesz, sms-ben értesítjük önöket. Ha a telefon ki van kapcsolva, vagy nem működik a roaming szolgáltatás, nem tudjuk Önöket elérni, felelősséget nem vállalunk, az utazási irodát kártérítési felelősség nem terheli!

Felszállási lehetőségek az autóbuszra:

o Budapest, Budapest,14. kerület,- Olof Palme sétány 5.(Városligeti csónakázó és Műjégpálya)
o M7/M1-es autópálya, Budaörsi- Pihenőhely, MOL benzinkút, 10-es km kő
o M1-es autópálya, Sasfészek-tó Pihenőhely, MOL benzinkút, 21-es km kő
o M1-es autópálya, Zsámbéki- Pihenőhely, MOL benzinkút, 28-as km kő
o M1-es autópálya, Óbarok Pihenőhely, OMV benzinkút, 43-as km kő
o M1-es autópálya Tatabánya (Vértesszőlős) - MC Donald's 61 km kő (Sztráda Áruház mellett)
o M1-es autópálya, Remeteségi- Pihenőhely, Shell benzinkút, 64-es km kő
o M1-es autópálya, Tata -Concói Pihenőhely, OMV benzinkút, 94-es km kő
o M1-es autópálya, Arrabona- Pihenőhely, Agip benzinkút, 119-es km kő
o M1-es autópálya, Mosoni- Pihenőhely, MOL benzinkút, 162-es km kő
Csak a fent felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!


Az ár tartalmazza:

 • Az utazást busszal, a szervezést és a magyar nyelvű idegenvezető/csoportkísérést.

Az ár nem tartalmazza:

 • A belépők árát, a biztosítást, az adminisztrációs díjat, mely foglaláskor fizetendő, étkezést, valamint a turista buszok parkolási díját helyszíni fizetéssel.

  BBP biztosítás (70 éves korig): 600 Ft/fő
  BBP biztosítás (70 éves kortól): 1.200 Ft/fő
  Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő (kötelezően fizetendő)

  Külön fizetendő a turistabuszok utáni parkolási díj: 5 EUR /fő, melyet kötelezően az autóbuszra felszálláskor szükséges az idegenvezetőnek/csoportkísérőnek fizetni.

  Belépők hozzávetőleges árai kb.: 9 EUR/fő/ felnőtt, 7 EUR/fő/gyermek (Az üzemeltető előzetes tájékoztatása alapján, amely változhat, helyszínen fizetendő)

Hasonló ajánlatok