Last Minute  utazások
utolsó helyek

Részletek

Akciós olaszországi utazások

Részletek

Horvátországi utazások
19.990 Ft-tól

Részletek

Olaszország busszal
körutazás és városlátogatás

Részletek

Tengerparti utazások és nyári programok
- buszos nyaralás 2024 -

Részletek

Plitvicei-tavak ősszel 1 éjszaka szállással

Horvátország, Plitvicei-tavak, Plitvice
 • Szálláskategória: Hotel
 • Utazás módja: Busszal
 • Típus: Körutazás, Sportos kirándulások
Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!
Indulás: 2024-10-26-tól
2024-10-27-ig
Szobatípus: Háromágyas szoba
Időtartam: 1 éj
Ár:
55990.00 Ft/fő, Háromágyas szoba, Reggeli, 3 felnőtt
Kiválaszt
Indulás: 2024-10-26-tól
2024-10-27-ig
Szobatípus: Kétágyas szoba
Időtartam: 1 éj
Ár:
55990.00 Ft/fő, Kétágyas szoba, Reggeli, 2 felnőtt
Kiválaszt
Indulás: 2024-10-26-tól
2024-10-27-ig
Szobatípus: Egyágyas szoba
Időtartam: 1 éj
Ár:
62890.00 Ft/fő, Egyágyas szoba, Reggeli, 1 felnőtt
Kiválaszt

Leírás

Leírás: Buszos utazás a Plitvicei-tavakhoz reggelivel és 1 éjszaka szállással! A Plitvicei Nemzeti Park minden évszakban más arcát mutatja, éppen ezért mi is minden évszakban meglátogatjuk; ezúttal az őszi színeket csodáljuk meg! A természet igazi varázslata, amit legalább egyszer mindenkinek látnia kell! Odafelé még egy kis zágrábi városnézésre is lesz idő.

Ellátás: Reggeli

Közlekedés: Autóbusz

Program: 1.nap: Indulás a kora reggeli órákban (Budapest, XIV. kerület, Olof Palme sétány 5., Városligeti csónakázó és Műjégpálya). A vidéki felszállást kérjük, foglaláskor jelezzék! Folyamatos utazás rövid pihenőkkel először Zágrábba, ahol rövid városnézés vár ránk a horvát fővárosban. Séta a hangulatos belvárosi részen: Vár, Akadémia, Ilica, Jelasics-tér, Szent István székesegyház, Kaptol-domb, stb., majd tovább utazás Bosznia területére és a szállás elfoglalása zárja a napot.

2. nap: Reggeli után megkezdjük az egész napos túrázást! Plitvice Horvátország legjelentősebb nemzeti parkja, amely többek között Karl May német író egyik híres indiánfilmjének, a Winnetou-nak is helyszínt adott a hatvanas években. A park legérdekesebb látnivalói a Plitvicei-tavak; a tórendszer Európa egyik legszebb természeti látványossága, egy völgyben terül el, erdős hegyek veszik körül. Páratlan szépsége, növény- és állatvilágának gazdagsága miatt rákerült a természeti világörökségi listára. Az évezredek során a folyócskák összegyűlt vize kivájta a medret, a tavak vize kioldotta a mészkövet, és e természeti átalakulások hatására tavak, vízesések, zúgók, források és barlangok tarkította vadregényes taj alakult ki. A legnagyobb vízesés 78 méter magasból, hatalmas robajjal zúdul alá.

Gyalogos, kisvonatos és hajós kirándulást teszünk a tavak körül, megtekintjük a nemzeti park legszebb részei, áthajózunk a Kozjak-tavon, közvetlen közelről tekintjük meg a megkövesedett fatörzseket és a legszebb vízlépcsőket. Napközben pihenőt, ebédszünetet tartunk, ahol lehetőség van az otthonról hozott szendvicsek vagy a parkban vásárolt étel elfogyasztására is.

Hazaindulás kb. 16-17 órakor. Visszaérkezés a kiindulási helyre a késő éjszakai órákban.

Kirándulás a Plitvicei-tavakhoz 1 éjszaka szállással
o Autóbuszos utazás
o Reggeli és szállás
o Idegenvezetés a parkban
o Zágrábi városnézés
o Gyalogos, hajós kirándulás

A túra időtartama a nemzeti parkban pihenőkkel, hajózással, kisvonatozással együtt kb. 7 óra. (kivéve a márciusi időpont amikor a felső tórendszer zárva) A túra utaskisérőnk kíséretével történik. A nemzeti park turistaútjai jól kiépítettek. Vizes részeken pallókat helyeztek le, hogy megkönnyítsék a túrázást. Érdemes kényelmes, utcai cipőt, illetve esőkabátot vinni az útra. Több helyen van lehetőség étkezésre, souvenirek vásárlására, csak bankkártyás fizetési lehetőséggel, illetve számos ingyenes mellékhelyiség áll a látogatók számára. Az út minden korosztály számára ajánlott.

További fontos tudnivalók:

o A vidéki fel- és leszállási helyek mindig a menetirány szerinti oldalon találhatók. Felhívjuk figyelmét, hogy a busz a menetiránnyal megegyező oldalon tud csak megállni az autópályák pihenőhelyein, azaz oda- és visszaúton nem ugyanazon oldalon! Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választják, jelezzék megrendeléskor! A busz csak igény esetén áll meg a felszállási helyeken és csak a felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!
o Az indulás előtt egy héttel semmilyen módosítás nem lehetséges (név, út, időpont, biztosítás, vacsora, stb.)
o Névmódosítás, felszállásihely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő megfizetése esetén lehetséges.
o Az autóbuszos utazások módosíthatók, de nem lemondhatók!
o Az utazások az időjárástól függetlenül indulnak, javasoljuk az évszaknak megfelelő öltözködést, illetve hátizsákot, amely tartalmaz némi szendvicset és vizet, esős időjárás esetén esőkabátot.
o Az ülésrend a fix ülőhely feláras helyeken kívül a befizetések sorrendjében kerül beosztásra az indulás előtt. Fix ülőhely: 3.000 Ft/fő foglaláskor fizetendő. Akik együtt jelentkeznek, mindenképp egymás mellett ülnek.
o 20.000 Ft/fő alatti részvételi díj esetén a részvételi díj egy összegben fizetendő jelentkezéskor!
o 35 fő alatti létszám esetén 4.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben.
o Az iroda a program változtatás jogát fenntartja.
o A pihenőhelyek mosdóinál fizetni kell, így jó, ha rendelkezik apró pénzzel.
o A belépők árát az utaskísérő/idegenvezető szedi össze a buszon. Kérjük, hogy szíveskedjenek a pontos összeggel készülni, mert nagyobb címlet esetén probléma adódhat a visszaadásból. A feltüntetett árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, parkolás, foglalási/szervezési költség, stb.). A belépőjegyek és a fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek. Az utazási szerződés aláírásával a feltüntetett belépő árakat is elfogadásra kerülnek.
o A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.
o Az autóbuszon elektromos roller valamint kerékpár szállítása biztonsági okokból tilos!
Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.

UTASBIZTOSÍTÁS: Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy az utazáson való részvétel feltétele az érvényes utasbiztosítás megléte. Amennyiben irodánknál kötötte, egyéb teendője ezzel kapcsolatban nincs. Ellenkező esetben viszont felszállás előtt idegenvezetőnknek/csoportkísérőnknek szükséges bemutatni az utazás időtartamára szóló, non-stop asszisztenciával rendelkező utasbiztosítási kötvényt. (Az Európai Egészségbiztosítási Kártya nem elegendő, viszont az ellátáshoz szükséges, illetve megkönnyíti az ellátást).

Kérjük indulás előtt ellenőrizzék mobiltelefonjuk működését, rooming szolgáltatásukat a mobil szolgáltatójuknál! Amennyiben a programban változás lesz, sms-ben értesítjük önöket. Ha a telefon ki van kapcsolva, vagy nem működik a rooming szolgáltatás, nem tudjuk Önöket elérni, felelősséget nem vállalunk, az utazási irodát kártérítési felelősség nem terheli!

https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?horvatorszag
https://konzinfo.mfa.gov.hu/utazasi-tanacsok-orszagonkent/bosznia-hercegovina

VOX készülék: A városnézések során annak érdekében, hogy az idegenvezetés nagy létszámú csoportok esetén is jól hallható legyen mindenki számára, fülhallgatós készülékeket alkalmazunk. Napi díja 650 Ft/fő előre fizetendő irodánkban. A készülék elvesztéséből, nem rendeltetésszerű használatából eredő hibáért, illetve okozott kárért irodánk nem vállal felelősséget. Ezen esetekben a készüléket biztosító cég 50 EUR+áfát számít fel a megrongált, illetve elvesztett készülékekért. Ennek költsége a készüléket használót terheli, melyet ezen esetek felmerülésekor idegenvezetőnknek szükséges megfizetnie.


Fakultatív programok
Leírás Időtartam Ár
Fakultatív - Stornó biztosítás (5%) - Háromágyas szoba Turnusok:
2024-10-26 - 2024-10-27
2800
Fakultatív - Stornó biztosítás (5%) - Kétágyas szoba Turnusok:
2024-10-26 - 2024-10-27
2800
Fakultatív - Stornó biztosítás (5%) - Egyágyas szoba Turnusok:
2024-10-26 - 2024-10-27
3150

Az ár tartalmazza:

 • Az utazást busszal, az 1 éjszaka szállást, a reggelis ellátást, a szervezést és a magyar nyelvű idegenvezető/csoportkísérést.

Az ár nem tartalmazza:

 • A belépők árát, a vox készüléket a biztosítást, az adminisztrációs díjat, mely foglaláskor fizetendő, valamint a turista buszok parkolási díját helyszíni fizetéssel.

  A boszniai határátlépéshez az útlevélnek, vagy személyi igazolványnak a hazaérkezéstől számítva 90 napig érvényesnek kell lennie!

  Belépődíjak várható költségek ( részvételi díj nem tartalmazza):

  BBP biztosítás: 1.200 Ft/fő (70 éves korig): BBP biztosítás : 2.400 Ft/fő(70 éves kortól)
  Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő (foglaláskor kötelezően fizetendő)
  VOX készülék: 1.400 Ft/fő/2nap

  Horvátországban a turistabuszok után, fizetendő Áfa + parkolási díj+IFA: 10 EUR /fő melyet az autóbuszra felszálláskor szükséges az idegenvezetőnek/csoportkísérőnek fizetni.

  Vacsora felár: 5.000 Ft/fő/1 vacsora
  Egyágyas felár: 6.900 Ft/fő
  Zágráb sikló: kb.: 1 EUR/fő

  Belépő a Nemzeti Parkba: Októberi időpontban: 13.000 Ft/fő

  Az árak tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk, bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség). Azokban az esetekben, ahol kötelező a helyi idegenvezető alkalmazása, az külön, a belépőjeggyel együtt fizetendő a programokon való részvétel arányában.

  Figyelem! 2020.01.01-től a Plitvicei Nemzeti Parkba csak előre kifizetett belépővel lehet belépni!
  Ezért a foglalás leadását követően a belépődíjat is előre szükséges irodánk felé kifizetni. Abban az esetben ha az utazó részéről történik útlemondás a belépő összegét nem tudjuk visszafizetni! Az utazáshoz szükséges a túranyilatkozat kitöltése, melyet ezen az oldalon érhetnek el. Kérjük a kitöltött nyilatkozatot hozzák magukkal az utazáshoz. A kitöltött nyilatkozat hiányában nem vehettek részt az utazáson.

Hasonló ajánlatok