Last Minute  utazások
utolsó helyek

Részletek

Akciós olaszországi utazások

Részletek

Horvátországi utazások
19.990 Ft-tól

Részletek

Olaszország busszal
körutazás és városlátogatás

Részletek

Tengerparti utazások és nyári programok
- buszos nyaralás 2024 -

Részletek

3 napos ausztriai körutazás - Salzburg, Hallstatt, Bad Ischl, Sasfészek

Ausztria, Körutazás Ausztriában, Körutazás Ausztriában
 • Szálláskategória: Panzió
 • Utazás módja: Busszal
 • Típus: Körutazás
Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!
Indulás: 2024-08-23-tól
2024-08-25-ig
Szobatípus: Háromágyas szoba
Időtartam: 2 éj
Ár:
89990.00 Ft/fő, Háromágyas szoba, Reggeli, 3 felnőtt
Kiválaszt
Indulás: 2024-08-23-tól
2024-08-25-ig
Szobatípus: Kétágyas szoba
Időtartam: 2 éj
Ár:
89990.00 Ft/fő, Kétágyas szoba, Reggeli, 2 felnőtt
Kiválaszt
Indulás: 2024-08-23-tól
2024-08-25-ig
Szobatípus: Egyágyas szoba
Időtartam: 2 éj
Ár:
109990.00 Ft/fő, Egyágyas szoba, Reggeli, 1 felnőtt
Kiválaszt
Indulás: 2024-10-21-tól
2024-10-23-ig
Szobatípus: Háromágyas szoba
Időtartam: 2 éj
Ár:
89990.00 Ft/fő, Háromágyas szoba, Reggeli, 3 felnőtt
Kiválaszt
Indulás: 2024-10-21-tól
2024-10-23-ig
Szobatípus: Kétágyas szoba
Időtartam: 2 éj
Ár:
89990.00 Ft/fő, Kétágyas szoba, Reggeli, 2 felnőtt
Kiválaszt
Indulás: 2024-10-21-tól
2024-10-23-ig
Szobatípus: Egyágyas szoba
Időtartam: 2 éj
Ár:
109990.00 Ft/fő, Egyágyas szoba, Reggeli, 1 felnőtt
Kiválaszt

Leírás

Leírás: 3 napos buszos körutazás Ausztriában 2 éjszaka szállással és reggelivel! Fedezd fel velünk Mozart városát, a bájos Salzburgot, sétálj a képeslapokra illő Hallstatti-tó partján, látogasd meg a Salzkammergut fővárosának tartott Bad Ischl városkáját, és a hegytetőn álló Sasfészket!

Ellátás: Reggeli

Közlekedés: Autóbusz

Program: 1. nap:
Indulás reggel 6:00-kor (Budapest, XIV. kerület, Olof Palme sétány 5., Városligeti csónakázó és Műjégpálya). A vidéki felszállást kérjük, foglaláskor jelezzék! Folyamatos buszos utazás rövid pihenőkkel Salzburg felé a Győr-Hegyeshalom-Linz útvonalon. Érkezés a Salzkammerguti-tóvidékre a kora délutáni órákban. Városnézés Salzburgban: Mirabelll kastély parkja, Mozart lakóháza, Mozart szülőháza, Régi városháza, Piactér, Mozart szobor, Dóm, Hercegérseki Palota, Salzburgi vár, Ferences templom, Kis-, és Nagy Kultúrpalota, lóúsztató, Egyetemi templom. Városnézés után szabadidő, este a szállás elfoglalása.

2. nap:
Egész napos szabadprogram vagy fakultatív kirándulási lehetőség Bajorországba, ahol felkeressük Hitler egykori Sasfészkét a Kehlsteinhaus csúcson. A tengerszint feletti 1834 méter magasságra speciális hegyi buszokkal, majd a Hitler által készített aranylifttel lehet feljutni. Délután Berchtestgarden településére látogatunk, ahol a sóbányát fedezzük fel. Bányásznak öltözve igazi kaland vár ránk a hegy gyomrában, kisvonatozással, csúszdákkal. Este visszatérés a szállásra.
Fakultatív program ára: 40 EUR/fő + belépők

3. nap:
Reggeli után utazás a Hallstatti-tóhoz. Hallstatt városa a sókitermelés egyik fontos központja a tóvidéken. Fekvése, templomai, vízesése páratlan látványt nyújt. Hallstatt után utazás Bad Ischl-be. A Salzkammergut fővárosának településen töltötte a nyarakat mintegy 60 éven át Ferenc József császár. Látogatás a császár Kaiser villájában, ahol sok magyar vonatkozású emlék is található. Hazaérkezés az esti órákban a kiindulási helyre.

3 napos ausztriai körutazás
o Városnézés Salzburgban
o Hallstatti-tó
o Sasfészek, Hitler búvóhelye
o Bad Ischl, Kaiser Villa

Kérjük, irodánk ASZF feltételeit ( https://www.adutours.hu/oldalak/35:utazasi-szerzdes.html ), illetve általános tudnivalóit ( https://www.adutours.hu/altalanos_informaciok.html ) figyelmesen olvassák el!

További fontos tudnivalók:

o A vidéki fel- és leszállási helyek mindig a menetirány szerinti oldalon találhatók. Felhívjuk figyelmét, hogy a busz a menetiránnyal megegyező oldalon tud csak megállni az autópályák pihenőhelyein, azaz oda- és visszaúton nem ugyanazon oldalon! Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választják, jelezzék megrendeléskor! A busz csak igény esetén áll meg a felszállási helyeken és csak a felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!
o Az indulás előtt egy héttel semmilyen módosítás nem lehetséges (név, út, időpont, biztosítás, vacsora, stb.)
o Névmódosítás, felszállásihely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő megfizetése esetén lehetséges.
o Az autóbuszos utazások módosíthatók, de nem lemondhatók!
o Az utazások az időjárástól függetlenül indulnak, javasoljuk az évszaknak megfelelő öltözködést, illetve hátizsákot, amely tartalmaz némi szendvicset és vizet, esős időjárás esetén esőkabátot.
o Az ülésrend a fix ülőhely feláras helyeken kívül a befizetések sorrendjében kerül beosztásra az indulás előtt. Fix ülőhely: 3.000 Ft/fő foglaláskor fizetendő. Akik együtt jelentkeznek, mindenképp egymás mellett ülnek. Amennyiben ez az utazás során nem realizálódik, 6 000 Ft/fő kárpótlási díjat fizetünk vissza.
o 20.000 Ft/fő alatti részvételi díj esetén a részvételi díj egy összegben fizetendő jelentkezéskor!
o 35 fő alatti létszám esetén 6..000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben.
o Az iroda a program változtatás jogát fenntartja.
o A pihenőhelyek mosdóinál fizetni kell, így jó, ha rendelkezik apró pénzzel.
o A belépők árát az utaskísérő/idegenvezető szedi össze a buszon. Kérjük, hogy szíveskedjenek a pontos összeggel készülni, mert nagyobb címlet esetén probléma adódhat a visszaadásból. A feltüntetett árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, parkolás, foglalási/szervezési költség, stb.). A belépőjegyek és a fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek. Az utazási szerződés aláírásával a feltüntetett belépő árakat is elfogadásra kerülnek.
o A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.
o Az autóbuszon elektromos roller valamint kerékpár szállítása biztonsági okokból tilos!

UTASBIZTOSÍTÁS: Felhívjuk Tisztelt Utasaink figyelmét, hogy bár a Baleset-Betegség és Poggyászbiztosítás, valamint az Útlemondási (Sztornó) biztosítás megkötésére nem kötelezünk senkit arra, hogy nálunk kösse meg biztosítását, azonban útjainkon csak azok vehetnek részt, akik rendelkeznek utasbiztosítással. Amennyiben irodánknál kötötte, egyéb teendője ezzel kapcsolatban nincs. Ellenkező esetben viszont felszállás előtt idegenvezetőnknek/csoportkísérőnknek szükséges bemutatni az utazás időtartamára szóló, non-stop asszisztenciával rendelkező utasbiztosítási kötvényt. (Az Európai Egészségbiztosítási Kártya nem elegendő, viszont az ellátáshoz megkönnyíti az ellátást).

Kérjük indulás előtt ellenőrizzék mobiltelefonjuk működését, rooming szolgáltatásukat a mobil szolgáltatójuknál! Amennyiben a programban változás lesz, sms-ben értesítjük önöket. Ha a telefon ki van kapcsolva, vagy nem működik a rooming szolgáltatás, nem tudjuk Önöket elérni, felelősséget nem vállalunk, az utazási irodát kártérítési felelősség nem terheli!

Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.
https://konzinfo.mfa.gov.hu/utazasi-tanacsok-orszagonkent/ausztria

* VOX készülék: A városnézések során annak érdekében, hogy az idegenvezetés nagy létszámú csoportok esetén is jól hallható legyen mindenki számára, fülhallgatós készülékeket alkalmazunk, előre fizetendő irodánkban. A készülék elvesztéséből, nem rendeltetésszerű használatából eredő hibáért, illetve okozott kárért irodánk nem vállal felelősséget. Ezen esetekben a készüléket biztosító cég 50 EUR+áfát számít fel a megrongált, illetve elvesztett készülékekért. Ennek költsége a készüléket használót terheli, melyet ezen esetek felmerülésekor idegenvezetőnknek szükséges megfizetnie.


Fakultatív programok
Leírás Időtartam Ár
Fakultatív - Stornó biztosítás (5%) - Háromágyas szoba Turnusok:
2024-08-23 - 2024-08-25
2024-10-21 - 2024-10-23
4500
Fakultatív - Stornó biztosítás (5%) - Kétágyas szoba Turnusok:
2024-08-23 - 2024-08-25
2024-10-21 - 2024-10-23
4500
Fakultatív - Stornó biztosítás (5%) - Egyágyas szoba Turnusok:
2024-08-23 - 2024-08-25
2024-10-21 - 2024-10-23
5500

Az ár tartalmazza:

 • Az utazást busszal, 2 éjszaka szállást, a reggelis ellátást, a szervezést és a magyar nyelvű idegenvezető/csoportkísérő

Az ár nem tartalmazza:

 • A belépők árát, a fakultatív programok árát, a napközbeni étkezést, a vox készüléket a biztosítást, az adminisztrációs díjat, mely foglaláskor fizetendő, a kötelező idegenforgalmi adót, városbelépési díjat és a buszok után fizetendő parkolási díjat helyszíni fizetéssel

  BBP biztosítás (70 éves korig): 1.800 Ft/fő
  BBP biztosítás (70 éves kortól): 3.600 Ft/fő
  Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő (kötelezően fizetendő)
  VOX készülék: 1.800 Ft/fő/3nap
  Vacsora: 15.000 Ft/fő/2 alkalom
  Egyágyas felár: 20.000 Ft

  Városnézések során mindent kívülről tekintünk meg, műemlékek meglátogatása szabadidőben, egyénileg lehetséges.

  Belépőjegyek, fakultatív programok, várható költségek:
  (Helyszínen fizetendők a megadott pénznemben, készpénzben. Bankkártyás fizetésre nincs lehetőség.) A fakultatív programok nem kötelezőek. Városnézések során mindent kívülről tekintünk meg, műemlékek meglátogatása szabadidőben, egyénileg lehetséges, a változás jogát fenntartjuk.

  Sasfészek: busz + lift (oda-vissza): 30 EUR/fő/felnőtt, 16 EUR/fő/gyerek(6-14év)
  Bad-Ischl: Kaiser Villa + park+ márványterem: 27 EUR/fő/felnőtt, 13 EUR/fő/gyermek Kötelező idegenforgalmi adó + városbelépési díj + parkolási díj:20 EUR/fő

  A kedvezményes jegyek igénybevételéhez minden esetben szükséges a jogosultság igazolása! (gyerek: útlevél; diák: diákigazolvány)! A belépődíjak a helyszínen fizetendők, a részvételi díj nem tartalmazza!

  Az árak tájékoztató jellegűek, a változás jogát fenntartjuk, bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, szervezési költség stb...) Azokban az esetekben, ahol a kötelező a helyi idegenvezető alkalmazása, az külön, a belépőjeggyel együtt fizetendő a programokon való részvétel arányában.

  KÉRJÜK, FOGLALÁSKOR JELEZZE IRODÁNKNAK, MELY PROGRAMON KÍVÁN RÉSZT VENNI, MERT ELŐRE SZÜKSÉGES A BELÉPŐJEGYEKET LEFOGLALNI A CSOPORT SZÁMÁRA!

  Amennyiben nem jelzik előre, irodánk lefoglalja a program szerinti belépőjegyeket, melyeket helyszínen kötelezően ki kell fizetni még akkor is, ha nem kíván részt venni az adott programon. A fakultatív programok minimum 25 fő jelentkezése esetén indulnak. A fakultatív programok sorrendje az időjárás, a nyitva tartások és a foglalások függvényében változhat.

Hasonló ajánlatok