Last Minute  utazások
utolsó helyek

Részletek

Akciós olaszországi utazások

Részletek

Horvátországi utazások
19.990 Ft-tól

Részletek

Olaszország busszal
körutazás és városlátogatás

Részletek

Tengerparti utazások és nyári programok
- buszos nyaralás 2024 -

Részletek

3 nap Zakopanéban termálfürdőzéssel és kirándulásokkal

Lengyelország, Zakopane, Zakopane
 • Szálláskategória: Hotel
 • Utazás módja: Busszal
 • Típus: Városlátogatás, Körutazás
Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!
Indulás: 2024-09-27-tól
2024-09-29-ig
Szobatípus: Háromágyas szoba
Időtartam: 2 éj
Ár:
59990.00 Ft/fő, Háromágyas szoba, Reggeli, 3 felnőtt
Kiválaszt
Indulás: 2024-09-27-tól
2024-09-29-ig
Szobatípus: Kétágyas szoba
Időtartam: 2 éj
Ár:
59990.00 Ft/fő, Kétágyas szoba, Reggeli, 2 felnőtt
Kiválaszt
Indulás: 2024-09-27-tól
2024-09-29-ig
Szobatípus: Egyágyas szoba
Időtartam: 2 éj
Ár:
75990.00 Ft/fő, Egyágyas szoba, Reggeli, 1 felnőtt
Kiválaszt

Leírás

Leírás: Buszos utazás Zakopanéba 2 éjszaka szállással és reggelivel! A lengyelországi Tátra ékszerdoboza mesébe illő tájakkal, kirándulási lehetőségekkel vár minket, ráadásként pedig megmártózhatunk a híres Goralski Potok termálfürdőben is! Odafelé egy kis besztercebányai városnézéssel! Akár a pünkösdi hosszú hétvégén is!

Ellátás: Reggeli

Közlekedés: Autóbusz

Program: 1. nap:
Indulás reggel 6:00-kor, (Budapest, XIV. kerület, Olof Palme sétány 5., Városligeti csónakázó és Műjégpálya). A vidéki felszállást kérjük, foglaláskor jelezzék! Folyamatos buszos utazás rövid pihenőkkel a Felvidék gyönyörű tájain keresztül Lengyelországba. Első megállónk Besztercebánya, ahol sétálunk a belvárosi részén, majd rövid fotószünetet tartunk az Árva-folyó fölé emelkedő sziklaszirtre épült Árva váránál. Tovább indulunk a lengyel Tátra és egyben Lengyelország legkedveltebb hegyi üdülő központjába, Zakopanéba. A gorál népcsoport által lakott települést a Magas-Tátra gyöngyszemének hívják, gyönyörű faházai, hegyi környezete, és hangulatos sétálóutcája, piaca miatt. Megnézzük Zakopane gorál motívumokkal díszített templomait és a régi temetőt, ahol híres lengyelek vannak eltemetve. Este a szállás elfoglalása.

2. nap:
Reggeli után indulás a Nowy Targi nagyvásárba. Kisebb-nagyobb bevásárlásra tökéletes megoldás ez a piac, ahol lehet fizetni Zloty-val és Euróval egyaránt. A piac kínálatának nagyon széles és színes a palettája: édességek, bőr- és szőrmeáruk, kerámiák, bútorok, ruhák, szőnyegek stb. Aki már járt ott, az tudja hová jön, aki még nem, az biztosan nem fog csalódni. Három órát töltünk a vásárban, majd délutáni programként lehetőség nyílik egy felejthetetlen kirándulásra a Zakopane fölött magasodó Kasprowy-csúcsra, ahová kabinos felvonóval jutunk fel (1987m), s ahol gyönyörű panoráma fogad minket. Aki ide nem szeretne felmenni, a sétáló utcában töltheti az időt. Korai vacsora utána indulás a Goralski Potok fürdőbe. A Term Gorjacy Potok komplexuma összesen 22 db 34-40 °C -os termálvízzel töltött kültéri medencéből áll, amelyek tökéletes kikapcsolódást biztosítanak mindenki számára. A Gorujemy Potok-i ásványvizes fürdő pozitívan hat a közérzetre és javítja a lelki komfortérzetet. Ezért a termálvizek kiváló terápiás és rehabilitációs szerek. Este visszatérés a szállásra.

3. nap:
Reggeli után a délelőttöt Zakopanéban töltjük, siklóval eljuthatunk a Gubalowka hegyre (1128m), ahonnan csodálatos panoráma tárul a Tátra hegycsúcsaira. Igény szerint lehetőség lesz ebédelni. Kb. 13 órakor indulunk haza, hazaérkezés a késő esti órákban a kiindulási helyre.

3 nap Zakopanéban

o Buszos utazás Zakopanéba
o Kirándulások a Kasprowy-csúcsra és a Gubalowka-hegyre
o Fürdőzés a Goralski Potok termálfürdőben
o Látogatás a Nowy Targi nagyvásárban

Kérjük, irodánk ASZF feltételeit ( https://www.adutours.hu/oldalak/35:utazasi-szerzdes.html ), illetve általános tudnivalóit ( https://www.adutours.hu/altalanos_informaciok.html ) figyelmesen olvassák el!

További fontos tudnivalók:

o A vidéki fel- és leszállási helyek mindig a menetirány szerinti oldalon találhatók. Felhívjuk figyelmét, hogy a busz a menetiránnyal megegyező oldalon tud csak megállni az autópályák pihenőhelyein, azaz oda- és visszaúton nem ugyanazon oldalon! Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választják, jelezzék megrendeléskor! A busz csak igény esetén áll meg a felszállási helyeken és csak a felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!
o Az indulás előtt egy héttel semmilyen módosítás nem lehetséges (név, út, időpont, biztosítás, vacsora, stb.)
o Névmódosítás, felszállásihely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő megfizetése esetén lehetséges.
o Az autóbuszos utazások módosíthatók, de nem lemondhatók!
o Az utazások az időjárástól függetlenül indulnak, javasoljuk az évszaknak megfelelő öltözködést, illetve hátizsákot, amely tartalmaz némi szendvicset és vizet, esős időjárás esetén esőkabátot.
o Az ülésrend a fix ülőhely feláras helyeken kívül a befizetések sorrendjében kerül beosztásra az indulás előtt. Fix ülőhely: 3.000 Ft/fő foglaláskor fizetendő. Akik együtt jelentkeznek, mindenképp egymás mellett ülnek. Amennyiben ez az utazás során nem realizálódik, 6 000 Ft/fő kárpótlási díjat fizetünk vissza.
o 20.000 Ft/fő alatti részvételi díj esetén a részvételi díj egy összegben fizetendő jelentkezéskor!
o 35 fő alatti létszám esetén 10.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben.
o Az iroda a program változtatás jogát fenntartja.
o A pihenőhelyek mosdóinál fizetni kell, így jó, ha rendelkezik apró pénzzel.
o A belépők árát az utaskísérő/idegenvezető szedi össze a buszon. Kérjük, hogy szíveskedjenek a pontos összeggel készülni, mert nagyobb címlet esetén probléma adódhat a visszaadásból. A feltüntetett árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, parkolás, foglalási/szervezési költség, stb.). A belépőjegyek és a fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek. Az utazási szerződés aláírásával a feltüntetett belépő árakat is elfogadásra kerülnek.
o A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.
o Az autóbuszon elektromos roller valamint kerékpár szállítása biztonsági okokból tilos!
https://konzinfo.mfa.gov.hu/utazasi-tanacsok-orszagonkent/lengyelorszag

UTASBIZTOSÍTÁS: Felhívjuk Tisztelt Utasaink figyelmét, hogy bár a Baleset-Betegség és Poggyászbiztosítás, valamint az Útlemondási (Sztornó) biztosítás megkötésére nem kötelezünk senkit arra, hogy nálunk kösse meg biztosítását, azonban útjainkon csak azok vehetnek részt, akik rendelkeznek utasbiztosítással. Amennyiben irodánknál kötötte, egyéb teendője ezzel kapcsolatban nincs. Ellenkező esetben viszont felszállás előtt idegenvezetőnknek/csoportkísérőnknek szükséges bemutatni az utazás időtartamára szóló, non-stop asszisztenciával rendelkező utasbiztosítási kötvényt. (Az Európai Egészségbiztosítási Kártya nem elegendő, viszont az ellátáshoz megkönnyíti az ellátást).

Kérjük indulás előtt ellenőrizzék mobiltelefonjuk működését, rooming szolgáltatásukat a mobil szolgáltatójuknál! Amennyiben a programban változás lesz, sms-ben értesítjük önöket. Ha a telefon ki van kapcsolva, vagy nem működik a rooming szolgáltatás, nem tudjuk Önöket elérni, felelősséget nem vállalunk, az utazási irodát kártérítési felelősség nem terheli!

Felszállási lehetőségek az autóbuszra:

o Budapest, Budapest,14. kerület,- Olof Palme sétány 5.(Városligeti csónakázó és Műjégpálya)
o M2-es autópálya, Dunakeszi/Alagi- Pihenő, Shell benzinkút, 25-ös km kő
o Rétság, MOL benzinkút, 61 km kő
o Parassapuszta, határátkelő 88km kő
Csak a fent felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!


Fakultatív programok
Leírás Időtartam Ár
Fakultatív - Stornó biztosítás (5%) - Háromágyas szoba Turnusok:
2024-09-27 - 2024-09-29
3000
Fakultatív - Stornó biztosítás (5%) - Kétágyas szoba Turnusok:
2024-09-27 - 2024-09-29
3000
Fakultatív - Stornó biztosítás (5%) - Egyágyas szoba Turnusok:
2024-09-27 - 2024-09-29
3800

Az ár tartalmazza:

 • Az utazást busszal, 2 éjszaka szállást, a reggelis ellátást, a szervezést és a magyar nyelvű idegenvezető/csoportkísérő

Az ár nem tartalmazza:

 • A belépők árát, a napközbeni étkezést, a biztosítást, az adminisztrációs díjat, mely foglaláskor fizetendő, a kötelező idegenforgalmi adót, városbelépési díjat és a buszok után fizetendő parkolási díjat helyszíni fizetéssel

  Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő
  Idegenforgalmi adó+ városbelépési díj+ parkolás: 85 PLN/fő
  BBP biztosítás: 1.800Ft/ fő (70 éves korig)
  BBP biztosítás: 3.600 Ft/fő (70 év felett)
  Egyágyas felár: 16.000 Ft
  Vacsora: 15.000 Ft/fő/2 alkalom
  Várható belépődíj tájékoztató jelleggel: kb.: 300 PLN/fő +2 EUR/Fő (helyszínen fizetendő)

  Belépőjegyek, fakultatív programok, várható költségek:
  (Helyszínen fizetendők a megadott pénznemben, készpénzben. Bankkártyás fizetésre nincs lehetőség.) A fakultatív programok nem kötelezőek. Városnézések során mindent kívülről tekintünk meg, műemlékek meglátogatása szabadidőben, egyénileg lehetséges, a változás jogát fenntartjuk.

Hasonló ajánlatok