Last Minute  utazások
utolsó helyek

Részletek

Akciós olaszországi utazások

Részletek

Horvátországi utazások
19.990 Ft-tól

Részletek

Olaszország busszal
körutazás és városlátogatás

Részletek

Tengerparti utazások és nyári programok
- buszos nyaralás 2024 -

Részletek

5 napos körutazás Toszkánában *

Olaszország, Toszkána és környéke, Toszkána
 • Szálláskategória: Hotel *
 • Utazás módja: Busszal
 • Típus: Városlátogatás, Körutazás
Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!
Indulás: 2024-10-19-tól
2024-10-23-ig
Szobatípus: Háromágyas szoba
Időtartam: 4 éj
Ár:
149990.00 Ft/fő, Háromágyas szoba, Reggeli, 3 felnőtt
Kiválaszt
Indulás: 2024-10-19-tól
2024-10-23-ig
Szobatípus: Kétágyas szoba
Időtartam: 4 éj
Ár:
149990.00 Ft/fő, Kétágyas szoba, Reggeli, 2 felnőtt
Kiválaszt
Indulás: 2024-10-19-tól
2024-10-23-ig
Szobatípus: Egyágyas szoba
Időtartam: 4 éj
Ár:
181990.00 Ft/fő, Egyágyas szoba, Reggeli, 1 felnőtt
Kiválaszt

Leírás

Leírás: Buszos körutazás Toszkánában 4 éjszaka 3*-os szállással és reggelivel. Fedezze fel velünk Toszkána kincseit, a képeslapra illő tájakat, az ikonikus városokat, Pisát és Firenzét, a fantasztikus borokat és a híres olasz vendégszeretetet! Ha eddig nem volt szerelmes Toszkánába, ezután garantáltan az lesz!

Ellátás: Reggeli

Közlekedés: Autóbusz

Program: 1. nap: Indulás reggel 6:00-kor , (Budapest, XIV. kerület, Olof Palme sétány 5., Városligeti csónakázó és Műjégpálya). A vidéki felszállást kérjük, foglaláskor jelezzék! Folyamatos buszos utazás rövid pihenőkkel Toszkána felé. Útközben kora délután meglátogatjuk a szlovén lipicai istállót, ahol a világhírű lipicai ménes életével ismerkedünk meg. Este a szállás elfoglalása Montecatini Terme környékén.

2. nap: Egész nap szabadprogram. Vagy reggeli után fakultatív kirándulási lehetőség: városnézés a reneszánsz kor bölcsőjében, Firenzében. Séta a Harisnyások utcáján és látogatás a klasszikus firenzei műemlékeknél: Medici kápolna, Dóm, Giotto torony, Palazzo Vecchio, Loggia dei Lanzi, Ponte Vecchio, Palazzo Pitti, Basilica Santa Croce stb. Este visszatérés a szállásra.
Fakultatív program ára: 40 EUR/fő + helyi idegenvezető

3. nap: Reggeli után utazás Pisába, a szent föld egy darabját őrző épületcsoporthoz: Dóm, Keresztelőkápolna és a híres Ferde torony. Jó idő esetén Tirreniába, a közeli homokos tengerpartra utazunk és strandolással, pihenéssel töltjük a délutánt. Amennyiben az időjárás nem teszi lehetővé a strandolást, idegenvezetőnkkel felfedezzük Montecatini Terme bájos belvárosát. Lehetőség nyílik felvonóval megközelíteni Montecatini Alto hangulatos középkori települését, amely egy hegy tetején emelkedik. Este visszatérés a szállásra.

4. nap: Egész nap szabadprogram. Vagy fakultatív kirándulási lehetőség: Egész napos kirándulás, amelynek során két csodálatos várost fedezhetünk fel: Sienát, a frankok városát és San Gimignanót, a tornyok városát. San Gimignano középkori hangulatot idéző városában teszünk sétát, majd városnézés Sienában: Római kapu, Il Campo, a Földanya kútja, Városháza, Dóm stb. Városnézés után szabadidő, majd este visszatérés a szállásra.
Fakultatív program ára: 40 EUR/fő

5. nap: Reggeli után indulás hazafelé, egész napos utazás rövid pihenőkkel. Hazaérkezés a késő esti órákban.

5 napos körutazás Toszkánában

o Buszos utazás Toszkánába, Montecatini Termébe
o Lipicai ménes
o Fakultatív városnézés Firenzében és Sienában
o Városnézés Pisában

Kérjük, irodánk ASZF feltételeit ( https://www.adutours.hu/oldalak/35:utazasi-szerzdes.html ), illetve általános tudnivalóit ( https://www.adutours.hu/altalanos_informaciok.html ) figyelmesen olvassák el!

További fontos tudnivalók:

o A vidéki fel- és leszállási helyek mindig a menetirány szerinti oldalon találhatók. Felhívjuk figyelmét, hogy a busz a menetiránnyal megegyező oldalon tud csak megállni az autópályák pihenőhelyein, azaz oda- és visszaúton nem ugyanazon oldalon! Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választják, jelezzék megrendeléskor! A busz csak igény esetén áll meg a felszállási helyeken és csak a felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!
o Az indulás előtt egy héttel semmilyen módosítás nem lehetséges (név, út, időpont, biztosítás, vacsora, stb.)
o Névmódosítás, felszállásihely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő megfizetése esetén lehetséges.
o Az autóbuszos utazások módosíthatók, de nem lemondhatók!
o Az utazások az időjárástól függetlenül indulnak, javasoljuk az évszaknak megfelelő öltözködést, illetve hátizsákot, amely tartalmaz némi szendvicset és vizet, esős időjárás esetén esőkabátot.
o Az ülésrend a fix ülőhely feláras helyeken kívül a befizetések sorrendjében kerül beosztásra az indulás előtt. Fix ülőhely: 3.000 Ft/fő foglaláskor fizetendő. Akik együtt jelentkeznek, mindenképp egymás mellett ülnek. Amennyiben ez az utazás során nem realizálódik, 6 000 Ft/fő kárpótlási díjat fizetünk vissza.
o 20.000 Ft/fő alatti részvételi díj esetén a részvételi díj egy összegben fizetendő jelentkezéskor!
o 35 fő alatti létszám esetén 20.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben.
o Az iroda a program változtatás jogát fenntartja.
o A pihenőhelyek mosdóinál fizetni kell, így jó, ha rendelkezik apró pénzzel.
o A belépők árát az utaskísérő/idegenvezető szedi össze a buszon. Kérjük, hogy szíveskedjenek a pontos összeggel készülni, mert nagyobb címlet esetén probléma adódhat a visszaadásból. A feltüntetett árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, parkolás, foglalási/szervezési költség, stb.). A belépőjegyek és a fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek. Az utazási szerződés aláírásával a feltüntetett belépő árakat is elfogadásra kerülnek.
o A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.
o Az autóbuszon elektromos roller valamint kerékpár szállítása biztonsági okokból tilos!
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?horvatorszag

UTASBIZTOSÍTÁS: Felhívjuk Tisztelt Utasaink figyelmét, hogy bár a Baleset-Betegség és Poggyászbiztosítás, valamint az Útlemondási (Sztornó) biztosítás megkötésére nem kötelezünk senkit arra, hogy nálunk kösse meg biztosítását, azonban útjainkon csak azok vehetnek részt, akik rendelkeznek utasbiztosítással. Amennyiben irodánknál kötötte, egyéb teendője ezzel kapcsolatban nincs. Ellenkező esetben viszont felszállás előtt idegenvezetőnknek/csoportkísérőnknek szükséges bemutatni az utazás időtartamára szóló, non-stop asszisztenciával rendelkező utasbiztosítási kötvényt. (Az Európai Egészségbiztosítási Kártya nem elegendő, viszont az ellátáshoz megkönnyíti az ellátást).

Kérjük indulás előtt ellenőrizzék mobiltelefonjuk működését, rooming szolgáltatásukat a mobil szolgáltatójuknál! Amennyiben a programban változás lesz, sms-ben értesítjük önöket. Ha a telefon ki van kapcsolva, vagy nem működik a rooming szolgáltatás, nem tudjuk Önöket elérni, felelősséget nem vállalunk, az utazási irodát kártérítési felelősség nem terheli!

* VOX készülék: A városnézések során annak érdekében, hogy az idegenvezetés nagy létszámú csoportok esetén is jól hallható legyen mindenki számára, fülhallgatós készülékeket alkalmazunk. A készülék elvesztéséből, nem rendeltetésszerű használatából eredő hibáért, illetve okozott kárért irodánk nem vállal felelősséget. Ezen esetekben a készüléket biztosító cég 50 EUR+áfát számít fel a megrongált, illetve elvesztett készülékekért. Ennek költsége a készüléket használót terheli, melyet ezen esetek felmerülésekor idegenvezetőnknek szükséges megfizetnie.
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?olaszorszag

Felszállási lehetőségek az autóbuszra:

Budapest, Budapest,14. kerület,- Olof Palme sétány 5.(Városligeti csónakázó és Műjégpálya)
M1/M7 Autópálya, Budaörsi Pihenőhely,Mc Donald's parkoló,10-es km kő M7 Autópálya,Tárnoki Pihenőhely, LUKOI 26-os km kő M7 Autópálya,Velencei Pihenőhely, MOL 45-ös km kő M7 Autópálya,Fehérvári Pihenőhely, Shell 60-as km kő M7 Autópálya,Lepsényi Pihenőhely, MOL 83-as km kő M7 Autópálya,Sóstói Pihenőhely, MOL 95-ös km kő M7 Autópálya,Balatonlellei Pihenőhely, MOL 138-as km M7 Autópálya,Keresztúri Pihenőhely, Shell 167-es km kő M7 Autópálya,Zalakomári Pihenőhely, INA 194-es km kő
Csak a fent felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!


Fakultatív programok
Leírás Időtartam Ár
Fakultatív - Stornó biztosítás (5%) - Háromágyas szoba Turnusok:
2024-10-19 - 2024-10-23
7500
Fakultatív - Stornó biztosítás (5%) - Kétágyas szoba Turnusok:
2024-10-19 - 2024-10-23
7500
Fakultatív - Stornó biztosítás (5%) - Egyágyas szoba Turnusok:
2024-10-19 - 2024-10-23
9100

Az ár tartalmazza:

 • Az utazást busszal, 4 éjszaka szállást, a reggelis ellátást, a szervezést és a magyar nyelvű idegenvezető/csoportkísérő

Az ár nem tartalmazza:

 • A belépők árát, a fakultatív programok árát, a napközbeni étkezést, a vox készüléket a biztosítást, helyi idegenvezető díját, az adminisztrációs díjat, mely foglaláskor fizetendő, a kötelező idegenforgalmi adót, városbelépési díjat és a buszok után fizetendő parkolási díjat helyszíni fizetéssel

  Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő (kötelezően fizetendő)
  A helyi behajtási illeték a városokra + IFA+parkolás: 25 EUR / fő (helyszínen fizetendő egy alkalommal!)
  Vacsora felár: 28.900 Ft/fő (4 vacsora)
  Egyágyas felár: 32.000 Ft
  BBP biztosítás (70 éves korig): 3.000 Ft/fő
  BBP biztosítás (70 éves kortól): 6.000 Ft/fő
  VOX készülék: 3.000 Ft/fő/6 nap (kötelezően fizetendő)

  Városnézések során mindent kívülről tekintünk meg, műemlékek meglátogatása szabadidőben, egyénileg lehetséges.

  KÉRJÜK, FOGLALÁSKOR JELEZZE IRODÁNKNAK, MELY PROGRAMON KÍVÁN RÉSZT VENNI, MERT ELŐRE SZÜKSÉGES A BELÉPŐJEGYEKET LEFOGLALNI A CSOPORT SZÁMÁRA!

  Amennyiben nem jelzik előre, irodánk lefoglalja a program szerinti belépőjegyeket, melyeket helyszínen kötelezően ki kell fizetni még akkor is, ha nem kíván részt venni az adott programon.

  A fakultatív programok minimum 25 fő jelentkezése esetén indulnak. A fakultatív programok sorrendje az időjárás, a nyitva tartások és a foglalások függvényében változhat.

  Belépőjegyek, fakultatív programok, várható költségek:
  (Helyszínen fizetendők a megadott pénznemben, készpénzben. Bankkártyás fizetésre nincs lehetőség.) A fakultatív programok nem kötelezőek. Városnézések során mindent kívülről tekintünk meg, műemlékek meglátogatása szabadidőben, egyénileg lehetséges, a változás jogát fenntartjuk.

Hasonló ajánlatok